Délmagyar logó

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik 1°C | 11°C Még több cikk.

Az MSZP B. Nagy programjáról

Szeged - Nem derül ki B. Nagy László programjából, mit és hogyan szeretne a Fidesz polgármesterjelöltje – mondta Ujhelyi István, a parlament szocialista alelnöke pénteki sajtótájékoztatóján Szegeden. Hozzátette: Orbán Viktor miniszterelnök tavasszal pedagógus-béremelést, adócsökkentést ígért. Ebből nem lett semmi, de azóta a kormány elismerte Bajnaiék munkáját – fogalmazott.
– Két állítása van a szegedi Fidesznek: a szocialista városvezetés tönkretette Szegedet, és Szegednek kormánypárti polgármester kell. A miskolci fideszes jelölt, Kriza Ákos kiadványában azonban az áll, hogy amíg Miskolc nem fejlődik, addig például Debrecen és Szeged igen. Kövér László, a  Fidesz országos választmányi elnöke pedig kifejtette, hogy nem jut több pénz a kormánypárti önkormányzatoknak sem – hangsúlyozta Ujhelyi.

Nagy Sándor alpolgármester (Szabad Város Egyesület) úgy fogalmazott: B. Nagy programja „óvatos a konkrétumokkal", a jelölt pedig nagyon tájékozatlan a város ügyeiben, ha szabad strandot, térfigyelő kamerákat és a turizmus növekedését ígéri. Ezek mellé ugyanis nyugodtan pipát tehet – ahogy a munkahelyteremtő beruházások mellé is. A Pick például új gyárat tervez, a dorozsmai ipari parkban 40 hektáron egy termelőberuházást készítenek elő.

Az alpolgármester kiemelte: B. Nagy László csütörtökön Az Este című műsorban „megígérte, hogy privatizálni fogja a szegedi közszolgáltató cégeket". Nagy Sándor hangsúlyozta, hogy legutóbb az előző fideszes polgármester, Bartha László privatizálta, majd a szocialista önkormányzat vásárolta vissza a cégeket. Nagy szerint a privatizáció nem a szegediek érdekeit, hanem magánérdekeket szolgálna.

Olvasóink írták

79 hozzászólás
 • 79. Szegediember 2010. szeptember 21. 06:40
  „theseus 2010.09.19. 15:55: A FIDESZ hiteles és teljesítményx van mögötte?
  - Az, hogy kevesebb pénzünk lesz januártól? Azzal nem vígasztal, hogy főzhetek pálinkát :)
  Ugyan már Szeged Polgármestere mögött van teljesítmény,. és ezt tudják a szegediek!

  Kósát nem a felújított lófaránál fogadta B. Nagy?...”
 • 78. gereben 2010. szeptember 19. 22:26
  „theseus 76:
  engem nem vonzanak sem a kommunisták, sem a posztkommunisták..
  Hát pedig a hozzászólásaid hangneme, stilusa.........ja, majd elfelejtem, ez fideszes jövő....”
 • 77. papsajt 2010. szeptember 19. 18:09
  „Kis nosztalgia:
  http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/harman_a_valasztasi_eredmenyekrol/133844/”
 • 76. theseus 2010. szeptember 19. 15:55
  „72. Tapasztalt 2010.09.19. 11

  Nekem nagyon úgy tűnik, hogy ez itt és most inkább a hatalomhoz való görcsös és kétségbeesett ragaszkodásról szól. Ezért akarjátok lejáratni a polgármester kihívóját és a programját, még ha bevallottan nem is értitek azt.
  Az utódpárt pedig köztudottan az MSZP, az hordozza a kádári és rákosista örökséget. Ezért is szerepeltek olyan gyengén a legutóbbi demokratikus választásokon. Már nem hat a demagógia, most már hitelességre és teljesítményre van szükség a sikerhez. Persze te nyilván le vagy nyűgözve a pártod teljesítményétől, de a szavazók nem, még Szegeden sem.
  Azt egyébként elhiszem, hogy te tudod, hogy kiből lehetne Rákosi tanítványa. Lehet, hogy te az voltál, de engem nem vonzanak sem a kommunisták, sem a posztkommunisták, hiába is hívnál.”
 • 75. Tapasztalt 2010. szeptember 19. 14:05
  „maci, akkor te meg még mélyebben belebujhatsz alulról, akkor azután vigyoroghat......”
 • 74. igazságkereső 2010. szeptember 19. 13:00
  „A Pick új gyára még csak terv, a dorozsmai ipari park még csak előkészítés alatt áll,akkor miről szól itt a munkahelyteremtő beruházás,miközben 2002-2010 között több tízezren veszítették el munkájukat Szegeden ráadásul úgy, hogy a felszámolóbiztosok még ki sem fizették a Cstv. 57. §-ának (3) bekezdése szerint elszámolható végkielégítés tartozást,mint bértartozást!! Miről szól a fenti mese akkor, amikor a szegediek szerint az elmúlt 8 évben munkahely nem hogy nem létesült, ha nem a meglévőt is megsemmisítették!!Pl.: Mary Cipőgyár, Délépítő Zrt,Szeviép és ezek mind olyan munkahelyek, ahol az elküldött dolgozók meg sem kapták teljes és jogos járandóságukat, miközben felszámolás közben érdekes módon úgy "elillannak" isten tudja hová és mi módon a dolgozóknak kifizetendő pénzek!Szóval az MSZP - szerintem - legjobban tenné, ha csendben visszavonulna,hiszen a magyar társadalmat az elmúlt 40 év alatt nem érte akkora kár, mint az elmúlt 8 évben, igaz a "tanév" még megkezdődött Antall ideje alatt, 1990-1994-ig, majd sikeresen folytatódott! Csoda-e hát, hogy a magyar nemzet pénzügyileg belerokkant ebbe,miközben már számlákat sem tudunk kifizetni,folynak az árverezések, a kilakoltatások meg 2011.április 15.-e után is tilalom alatt fognak -e állni? Itt bizony sürgős és nagyon hatékony intézkedésre van sé lesz szükség, az emberek önhibájukon kívül, a hibás gazdaság-és pénzügypolitika miatt kerültek abba a helyzetbe, amilyenbe kerültek! Nem a lakosság a hibás a kialakult helyzetért ezért minden érdekvédelmet fel kell használni a " banki hiénákkal szemben" és ebben a segítségben még magát ezt a helyzetet előidéző MSZP-SZDSZ "konglomerátum" is hatékonyan részt tudna venni, természetesen nem a budapesti Horváth Csaba ostoba ötletelésének szintjén!!”
 • 73. maci52 2010. szeptember 19. 12:09
  „Az MSZP-ések kedvére elmondom B.Nagy programját:
  1.,Az összes MSZMP-utódpárti nyalógépet seggberugja,elzavarja a Környékről is.
  Érthető??”
 • 72. Tapasztalt 2010. szeptember 19. 11:35
  „theseus, hú, de demokratikusss, amiket irkálsz! Rákosi legjobb tanitványa lehettél volna! DE ez itt és most Szegedről szól...”
 • 71. theseus 2010. szeptember 19. 09:40
  „Ugyan kit érdekel egy virtuális pártocska véleménye a kormánypárt jelöltjének a programjáról?
  A jelek szerint főleg a maradék szoc. párttársakat, mert a szavazókat aligha.
  Mint a régi szép, elvtársi időkben, el akarják magyarázni nekünk, hogyan szabad gondolkozni, hogyan kell vélekedni a politikáról, még akkor is, ha nekik bevallottan nem sikerül megérteni a programot.
  Majd a választók eldöntik, hogy ők mit gondolnak egy jelöltről és a programjáról. Nincs szükségük a bukott politikusok értelmezési kísérleteire.”
 • 70. Léni 2010. szeptember 19. 08:38
  „68. válóperes! Az vonatkozik Rád is, ami a szegedi fideszes jelöltre is.
  Tájékozódni kellene /nem elfogultan és a gyűlölettől vezérelve/, ennek megtörténte után
  nem lennél ilyen semmitmondó blőd szöveggel meggyőzhető!
  A tavaszi választás előtt , most is kézenfekvő, hogy a fideszes jelöltek csak a kötelező
  "pártpolitikájukkal" vannak tisztában aminek Szegedhez semmi köze nincs!!!
  Most Szegedről, rólunk van szó, gondolkozhatnánk egy picinykét!!!”
 • 69. ferdzso 2010. szeptember 18. 20:20
  „Kedves "valo-poóros"!!! Az "UjheLYi", az "iLYen", a "munkaheLY" mind L-Y-os szó! Ha hiteles, okos embernek érzed magad, kérlek: Ne égessed magad! Egyszerűen, szánalmas "fickó" vagy, függetlenül, hogy csupa kaka a nyelved, annyira erőlködsz! (Tudod: ott hátul...) Csupa butaságot írsz, amin nem is lepődik már meg senki. Semmibe vesznek téged, "közlegény"!! Ki harcoltad magadnak, hogy lenézzenek, és "csicskáztassanak", és szörnyű módon, még élvezed is! Ám, hogy ennyire lealacsonyítod a hozzászólásaiddal a pártoltjaid tekintélyét, Már nekik is sok belőled!”
 • 68. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 19:06
  „UJHEJI
  NÉZD A HIRTVT
  BÁR IJEN ESTE MÁR BIZTOS NEM LÁTOD.....”
 • 67. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 18:52
  „3.OOO UJ MUNKAHEJET VÁLLAL.
  A 8 ÉV ALATT MENNYI IS SZÜNT MEG?”
 • 66. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 18:51
  „HIRTV
  MÁR EGY ORAJA BESZÉL BNAGY
  SZEGEDRÖL-bOTTKÁROL.
  ENGEM MEGGYÖZÖTT...
  SZAZSZOR JOBB LESZ MINT bOTTKAKA
  DE AKKOR IS A JOBBIKOSRA FOGOK SZAVAZNI.
  EGYÉBKÉNT A FIDESZ RENDEZVÉNYRÖL MIÉRT NINCS MA TUDOSITÁS ITT?”
 • 65. gereben 2010. szeptember 18. 13:15
  „bocs, ....az önkorm. az infrastrukturát teremtheti...”
 • 64. gereben 2010. szeptember 18. 12:55
  „zaporozsec, amunkahelyteremtés a beruházók , vállalkozók feladata.Az az infrastrukturát teremtheti meg hozzá EU-s pályázati pénzekkel, ebben Szeged élenjár. Az épitkezések is teremtenek nem kevés munkahelyet.
  Ne hidd, hogy Bénagy megalázkodása vagy vigyorgása több beruházót hozna ide. Kamu a programja, de az önkormányzati cégeket ujra privatizálná a fideszes haveroknak.”
 • 63. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 11:39
  „Nem derül ki B. Nagy László programjából, mit és hogyan szeretne a Fidesz polgármesterjelöltje - mondta Ujhelyi István,
  pISTIKE
  HA NEM INNÁL ANNYIT AKKOR MEGÉRTENÉD
  TUDOD?
  ÉN PÖLÖ
  MEGÉRTETTEM A PROGRAMJÁT
  MONDJU K A JOBBIKÉ JOBB :p
  :)”
 • 62. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 11:01
  „apro észrevétel:
  a gyurcsanyt kis betüvel ird
  az Istent és a Jobbikot naggyal.”
 • 61. valoperes_zugugyved 2010. szeptember 18. 10:59
  „zaporozsec
  szia!
  és helyes.
  realisan gondolkozol.”
 • 60. zaporozsec 2010. szeptember 18. 10:55
  „Grat az 52-es pártpropagandistának
  Sajnos az én elsőszülött gyermekem a diplomájával Szegeden kitörölhette a seggét,mert maximum pizzafutárnak volt jó,utána hallgatott Gurcsány isten szavára,miszerint,akinek nem tetszik,el lehet innen menni,nos Ő ment,a barátnőjével Angliában él egy éve.
  Tehát nem látvány,meg giccsberuházás,meg panelcsomagolás kell ebbe a városba,hanem munkahely.
  Az az évi 400,amit a Botka,meg Újhelyi elvtársak megígértek az M5 autópálya megnyitásakor.
  Majd ha lesz munkahely Szegeden,akkor szavazok a bolsevik óriás csecsemőre,addig míg csak a száj a nagy,meg arra kellettek a vidéki szavazógépek a parlamentbe,hogy gátlástalanul hazudozzanak,meg lopjanak a szemünk láttára-törvénytől védve,nos addig szavazok inkább a Jobbikra.”
79 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszületett Maja, a fekete alpaka a Vadasparkban

Alpaka kanca született a Szegedi Vadasparkban; a fekete jövevény, amelyet már születése pillanatától megfigyelhetnek a látogatók, a Maja nevet kapta gondozóitól. Tovább olvasom