Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Az olvasás divatja

Bevásárlóközpontunk nem csupán a divatkultúra, hanem a művelődés terén is szeretne szerepet vállalni. Az olvasást is szeretnénk újra divatba hozni, hogy a felnövekvő generáció versekkel, mesékkel, izgalmas regényekkel tölthesse el gyermekkorát.
Gazdag szókinccsel rendelkezzen, könnyedén kommunikáljon, magabiztos felnőtté váljon. Ehhez azonban a nagyobb testvérektől és a szülőktől el kell „irigyelni" az olvasás örömét. Az ÁRKÁD Alexandra Könyváruházának polcain számos olyan könyvre bukkantunk, amelyek kitűnő olvasmányként szolgálhatnak. Valentin-nap kapcsán és a hideg időben melengetik majd a lelkeket. Mi több: remek ajándékok lehetnek február 14-én. Kellemes kikapcsolódást, kedves olvasó!

Toplistás könyvek a szerelemről

TOP 1. Az életre szóló szerelem – Versek lelki társamnak
Ez a könyv gyönyörű ajándék azoknak a szerelmeseknek, akik hiszik, hogy a sors egymásnak rendelte őket, és olyan kapcsolat van közöttük, amely felülmúl mindent, amit korábban tapasztaltak. Ahogy az idő múlik, és közös életük alakul, megismerik a gondoskodás, a figyelem, az elkötelezettség és a megértés új magaslatait, és minden napjuk a tanulás és a szenvedély rendkívüli kalandja lesz. Az itt összegyűjtött versek a szív érzéseit, reményeit, álmait fejezik ki. Felejthetetlen szavakkal bűvölnek el mindenkit, aki valaha vágyott rá, hogy szerelmének hitvallást tegyen...TOP 2. Mathilde Bonetti: Love Factor – A siker és a szerelem útján
Estellának egyetlen álma van: énekesnő szeretne lenni. Apja azonban célja elérésében nem támogatja, zeneművészeti helyett is inkább nyelvi középiskolába járatta. De most, hogy nagykorú lett, és leérettségizett, ráébred arra, ha boldog akar lenni, a saját útját kell járnia. Az első lépés a meghallgatás az egyik legismertebb zenei vetélkedőn. Estella a tehetségkutató versenyen nemcsak megcsillogtathatja énektudását, de talán az igaz szerelem is rátalál...

TOP 3. Agnes Fernandes, Szurmai János: S. O. S. Szerelem!

A 2007-es év magyar romantikusvígjáték-sikerének, Sas Tamás filmjének, az S. O. S. Szerelemnek teljes forgatókönyve, a kimaradt jelenetekkel, a film elkészültének lépéseivel, a forgatás pillanatait megörökítő képekkel és hét exkluzív sztárinterjúval – mi másról, mint a szerelemről. 130 oldalnyi adalék a filmhez.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak éjszaka szűnik meg a havazás

Így-úgy, de esik a hó Szegeden és Csongrád megyében. Tovább olvasom