Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Az összes babafotó elkészült

Tegnap zárult a Délmagyarország és a Délvilág babafotózása. Az apróságokról készült képes összeállításunk decemberben jelenik meg, és kezdődhet a szavazás a legszebb babára. A kiadványban összesen 1473 gyermek fotója szerepel majd.
Atesán Tamás és testvére, Attila Sándorfalváról a tegnapi fotózáson. Fotó: Gyenes Kálmán
Két héttel ezelőtt kezdetét vette a Délmagyarország és a Délvilág Az év babája 2005 versenye. Elröppent ez a néhány nap, tegnap babaseregszemlénk utolsó fotózásának színhelyére, Kistelekre érkeztünk, ahol az ebéd utáni pihenőből ébredt szende babákat kaptuk lencsevégre.

Morcos kicsik, csodálkozó szemű pöttömök és sírásra görbülő szájú pólyások váltották egymást a babzsákfotelben. Anyukák és testvérek néhány tapasztalt fogással fakasztottak mosolyt a picike arcokra a rivaldafényben. „Gyakoroltuk otthon a vigyorgást" – árulták el a szülők, a nagymamák az ő csemetéik krokodilkönnyes fotós élményeit emlegették.

A sztárfelvételek készen állnak, munkatársaink nekiláttak a fényképek összeállításának, és decemberben minden csöppséget 64 oldalas reprezentatív kiadványban mutatunk be olvasóinknak. Lehet gyönyörködni és játszani, hiszen ahogy ígértük, elkezdődik a versenyünk. A színes mellékletben található szavazólapon ki-ki szavazhat a neki legjobban tetsző babára.

Játékos versenyünket három babakorosztályban hirdetjük meg, hiszen másképp és másért bájosak az egy év alatti picurok, az 1–2 év közötti huncutkák és a 2–3 év közötti nagyobbacska gézengúzok. Mindhárom kategóriában az első három helyezettet díjazzuk, 50, 40, illetve 30 ezer forintos vásárlási utalvánnyal. Ám az első helyezettek közül hirdetünk egy abszolút győztest is, azt, aki a legtöbb szavazatot kapja. Ő lesz az év babája, a 100 ezer forintos fődíj nyertese. A díjazottakat külön bemutatjuk. A szavazókra is gondoltunk, közöttük 18 darab ötezer forintos vásárlási utalványt sorsolunk ki.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromezer nyugdíjas kért távhőtámogatást Szegeden

Szegeden közel háromezer nyugdíjas kért távhődíj-támogatást november 15-éig. A jogosultak… Tovább olvasom