Délmagyar logó

2018. 10. 19. péntek - Nándor 11°C | 22°C Még több cikk.

Az SZTE EHÖK Rovó László pályázatát támogatja a rektorválasztáson

Az SZTE EHÖK lapunknak eljuttatott közleményéből megtudtuk, hogy Dr. Rovó László pályázatát támogatják.
Az SZTE EHÖK Szakos Érdekképviselete véleménynyilvánító szavazásán összesen 354 fő évfolyam képviselő adta le a szavazatát. Az összesítés után Rovó László Professzora 199 fő, Máté-Tóth  András Professzorra 104, míg Gulyás László Professzorra 51 fő adta le a szavazatát.
Ezt követően az SZTE EHÖK elnökségének titkos szavazásán Rovó Professzort 12, míg Máté-Tóth Professzort 2 fő támogatta.
A fenti szavazások alapján az SZTE EHÖK Prof. Dr. Rovó László pályázatát támogatja a 2017. december 18-án tartandó szenátusi választásokon.

A közleményből továbbá kiderül, hogy a  Szegedi  Tudományegyetem  Hallgatói  Önkormányzata  azt  várja az  újonnan  felálló  rektori vezetéstől, hogy állítsa meg a hallgatói létszám drasztikus csökkenését, demokratikusabb és főleg hatékonyabb  döntéshozatali folyamatokat honosítson meg. A Hallgatói Önkormányzat Rovó Professzor megválasztása esetén úgy tekinti, hogy a Szegedi Universitas integrációja szimbolikusan is befejeződhet, hiszen az SZTE létrejötte óta már csak az egykori SZOTE elődintézményeitől nem érkezett rektor az egységes Egyetemünknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagyéknak és Csízikéknek is elvittük olvasóink adományait

Nagyéknak és Csízikéknek is elvittük olvasóink adományait
Hódmezővásárhelyen és Sándorfalván jártunk olvasóink adományaival: Nagyék és Csízik Krisztináék is megkapták a jóakaratforintokat és az ajándékokat. Tovább olvasom