Délmagyar logó

2017. 05. 27. szombat - Hella 14°C | 24°C Még több cikk.

Babóval köszöntötték a tavaszt a Szegedi Vadasparkban - képgaléria

Babóval köszöntötték a tavaszt a Szegedi Vadasparkban - képgaléria
A tojásából tavaly év végén kibújt bájos madarat szülei nem tudták felnevelni, így a vadaspark munkatársai lettek a pótszülei.
Ez nem panda, hanem pingvin - mondta a kétéves Elektrának édesanyja a pingvinek medencéje mellett. Babóval, a kézben nevelt kis pingvinnel köszöntötték a tavaszt vasárnap a Szegedi Vadasparkban. A tojásából tavaly év végén kibújt bájos madarat szülei nem tudták felnevelni, így a vadaspark munkatársai lettek a pótszülei.
Babóval köszöntötték a tavaszt a Vadasparkban. Fotó: Schmidt Andrea - GALÉRIA


A víz világnapjához kapcsolódva a hazai vízi élőlényekkel is meg lehetett ismerkedni nagyító és mikroszkóp segítségével. A Csongrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály munkatársai közreműködésével interaktív foglalkozásokon vehettek részt az érdeklődők: a tavaszköszöntő családi vasárnapon ivóvízzel kapcsolatos játékos kérdéssorozattal, kísérletekkel szórakoztatták a kicsiket és szüleiket a hivatal munkatársai.

Az erdők nemzetközi napjáról is megemlékeztek vasárnap, ebben a DALERD Délalföldi Erdészeti Zrt. munkatársai segítettek.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Radnótis jótékonysági bál Ördög Nórával - Galéria

Radnótis jótékonysági bál Ördög Nórával - Galéria
Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg szombat este a Radnóti Oktatási Alapítvány jótékonysági bálját az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központban. Tovább olvasom