Délmagyar logó

2015. 10. 10. szombat - Gedeon 10°C | 18°C

Bajnai Gordonnal a Szabad Város Egyesület

Szeged - Együttműködési megállapodást köt a szegedi Szabad Város Egyesület és a Haza és Haladás Egyesület március 1-jén – jelentette be Nagy Sándor, a Szabad Város Egyesület elnöke pénteki sajtótájékoztatóján.
 Mint mondta, az egyesület az alapításkor a városi politika szereplőjeként határozta meg magát, de a helyi politizálás keretei az elmúlt években beszűkültek. Az önkormányzati rendszer lebontásával a szegedieket érintő kérdésekben egyre többször a helyi közösségektől nem függő bürokraták döntenek – fogalmazott az elnök. Ez a helyzet nem független a magyar demokrácia válságától, a gazdaság mélyrepülésétől, a megváltoztatásához cselekvésre van szükség – közölte Nagy Sándor.

A megállapodás tervezete szerint közös rendezvényeket tartanak majd a Haza és Haladás Egyesülettel, hogy a szélesebb közvéleménnyel is megismertessék az elképzeléseiket. A Haza és Haladás Egyesület bevonja a Szabad Város Egyesületet szakpolitikai elképzeléseinek kidolgozásába, a Szabad Város Egyesület pedig Szegeden képviseli a Haza és Haladás Egyesület politikai programját. Az egyesületek abban bíznak, hogy az összefogás segíti majd a magyar válsághelyzet megoldását.

Az együttműködés keretében március 1-jén 17 órától fórumot tart a szegedi Tisza Szállóban Bajnai Gordon, a Haza és Haladás Egyesület elnöke.

Moderálásra küldöm 5. laca74 2013.02.17. 12:37

Tessék mondani hol lehet jelentkezni megélhtési politikusnak? mindegy melyik oldal nekem,csak jól megéljek a hazudozásból meg a harácsolásból.

Moderálásra küldöm 4. Olajfa14 2013.02.16. 11:59

A baj az, hogy Bajnaiék is zárt csapatot építenek. Kivülről - szakember - nem kerülhet be közéjük, ezt tapasztaltam. Ha valaki ír a Haza és haladás email címére, egy gyenge sablonlevelet küldenek vissza, érdemi válaszok nélkül. Igy nem lesz belőlük semmi, nulla! Egyre távolabb kerül a rezsim leváltása.

Moderálásra küldöm 3. pachakuti 2013.02.16. 09:33

Madarat tolláról...

Moderálásra küldöm 2. bánki 2013.02.15. 22:44

Az anyag nem vész el, csak átalakul, de lehet hogy ez a bukott politikusokra értendő !

Érdekes ezek asz ördöggel is cimborálnak, csak nehogy valami kenyérkereső foglalkozás után kelljen nézni.

Moderálásra küldöm 1. Mozimasiniszta 2013.02.15. 21:20

ez meg miféle gittegylet ?hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Utolsó útjára kísérték Novák Istvánt

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!