Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Bartha videóblogja: miért zárnak be Szegeden a belvárosi üzletek?

Szeged - Szeged egykori polgármestere, Bartha László videóblogban mondja el véleményét a várost érintő közügyekről.
A néhány perces videókat a Youtube-ra tölti fel, ahol akárki megnézheti és kommentálhatja. A Fidesz egykori politikusát talán Barack Obama kampánya ihlette meg, aki az utóbbi választásokon sikerrel használta fel az internet adta lehetőségeket (pl.: YouTube, Twitter).

Az ötlet jó, a számokon van még mit javítani. Az USA jelenlegi elnökének üzeneteit milliók töltötték le, Barthának azonban néhány százzal kell megelégednie. Persze, persze, ez itt Magyarország.

Az internetes kampánnyal jelentős pénzeket lehet megspórolni, ugyanakkor nagy tömegeket lehet elérni. Obamának bejött. (De mit akar Bartha László? Talán politikai ambíciói vannak? Ezt meg fogjuk tőle kérdezni!)


A Fidesz egykori polgármestere (1998-2002) szerint egyre néptelenebb Szeged belvárosa. Összeszámolta: 57 üzlet vagy már bezárt, vagy jelzi, hogy megválik a helyiségtől.

Olvasóink írták

64 hozzászólás
 • 64. honpolgar 2009. október 25. 18:04
  „Anyukámat nem kérdeztem meg, de nem is vagyok olyan primitív, hogy álnéven a másik anyukáját emlegessem. A tökös gyerekek az ilyet szemtől szemben szokták tenni, kedves FLEXSNAKE. Csak olyankor az ember jobb, ha kétszer is meggondolja, mikor emlegeti a másik anyukáját, mert esetleg fél fogsora elvesztését kockáztatja ilyen meggondolatlan kijelentésekkel.
  Az nagyon nem érdekel, hogy elhiszed-e, amit írtam, vagy nem. De azt most már tudom, hogy Te soha nem dolgoztál a Polgármesteri Hivatalban 1998 és 2002 között.
  Én igen. De hogy Te ezt kétségbe vonod, számomra teljesen mindegy. Talán olvassa olyan is eme sorokat, aki szintén dolgozott ott, és az tudni fogja, hogy te hazudsz, nem én.”
 • 63. flexsnake 2009. október 23. 20:13
  „60. anyukádtól is megkérdezted? nem hiszem el csak ha hozol szülői igazolást :D
  Jaj de tudnék szép történeteket mesélni az álmos reggelekről :D Szerintem többé nem merne még nyilvánosan megjelenni sem, nemhogy pulgármesternek állni :D”
 • 62. Triton 2009. október 22. 10:47
  „Az érdekes Zs? Pontosan ki is a családtagod? A Boldogasszonyon sgt-on hol is laktak? Mert elég hangosnak kellett lenni, ha az Arany Jánosból odáig hallatszott.”
 • 61. Zs 2009. október 22. 10:04
  „60
  Családtagokkal szomszédok voltak még a Boldogasszony sgt.-on. Hááát, voltak érdekes (lármás) esték rendesen...”
 • 60. 19701230 2009. október 22. 08:14
  „RÉGEN, A SEBÉSZETI KLINKÁN DOLGOZTAM
  NAGYON RENDES VOLT......SOHA NEM SZEMÉTKEDETT A NŐVÉREKKEL.”
 • 59. honpolgar 2009. október 21. 21:40
  „Nem. Bartha nem alkoholista. Te meg jó nagy buta vagy, hogy ilyen olcsón adod magad. Bedőlsz a rég lerágott csontoknak. A haverom együtt jár vele konditerembe. A hozzászólásod hatására az előbb felhívtam. Megkérdeztem tőle, érez-e rajta alkoholos kipárolgást. Nem értette a kérdést, aztán lehülyézett. Eme - az álneveddel kábé hasonlóan színvonalas és szellemes - megjegyzését ezennel továbbítom feléd sok szeretettel, kedves "ukk-mukk-fuck"...
  Jelenlegi polgármesterünkről egyébként egészen más pletyka járja ám. Hm-hm... Jó szaftos! Csak tudod, én nem vagyok olyan primitív, hogy felüljek a pletykáknak, míg a saját szememmel nem bizonyosodok meg a valódiságukról. Ezért nem is írnám le soha, mit hallottam Botka László magánéletéről. Pedig csupa szavahihető ember mondta. A barátaim. A barátok pedig soha nem hazudnak, ugye...

  Te nem vagy a barátom. Nyugodtan hazudhatsz.”
 • 58. ukk-mukk-fuck 2009. október 21. 15:32
  „bartha egy alkoholista:-)))”
 • 57. honpolgar 2009. október 20. 22:16
  „Majdnem egy év, az neked nem sok? Nekem nagyon sok. Egyébként szerintem Barthának nincsenek politikai ambíciói, legalábbis a szavaiból számomra ez derül ki. Csak elege lett ebből a hazug ország- és városvezetésből, amit nyögünk már hét éve, és mint volt polgármester, hangot ad a véleményének. Nekem ez alapvetően szimpatikus.
  És egyre többen vagyunk, akiknek elegük van, mindegy, hogy jobb- vagy baloldali az illető. Aki nem vak, az látja, mit műveltek ezek Magyarországgal. Ébresztő, szegediek!”
 • 56. 896 2009. október 20. 21:43
  „Egyetértek! Én nem dolgoztam a városházán, de Bartha idejében ment szerintem a legjobban Szegednek. Botka meg szétzüllesztette az egészet, meg zülleszti folyamatosan. Jó ez a videós dolog, gratulálok neki, tuti hogy Botka is lenyúlja az ötletet előbb-utóbb!
  Honpolgar, ne fáraszd magad!! Ezek úgy is fröcsögni fognak mindenki ellen aki nem botkalaci! Hadd fröcsögjenek. Nincs sok idejük hátra!”
 • 55. honpolgar 2009. október 20. 21:17
  „Bartha László alkoholista? Ja, persze... Régi szöveg ez, kedves fikázós társaság... Kábé olyan, mint amikor annak idején megvádolták, hogy mikor orvos volt, miatta halt meg egy ember, mert hogy ő műtötte. Aztán persze kiderült, hogy az ember teljesen más miatt hunyt el, de mindegy, Barthán rajta maradt a bélyeg. Meg hogy polgármesterként halálra gázolt valakit Szegeden. Aztán arról is kiderült, hogy semmi köze hozzá, ugyanis az adott időpontban épp a közgyűlést vezette a városházán. Mindegy, az a bélyeg is sokáig rajta maradt. Ő verte szét a jobboldalt? Nem. Az impotens szegedi jobboldal saját magát verte szét. És nyolc éve nem csinál gyakorlatilag semmit.
  Aki azt mondja, hogy a volt polgármester alkoholista, az néha sétálgasson a Stefánián vagy a belvárosban délutánonként, ott lehet látni Bartha urat, általában a családjával. Nem szokott részeg lenni. Ja, és jómagam az ő ciklusában a városházán dolgoztam 3 évig. Nem tudom, hogy munkaidőn kívül mit csinált, meg mit nem, nem is érdekel, de hogy a városházán egyszer sem láttam ittas állapotban, az biztos. Közben meg folyton azt hallottuk, hogy már részegen megy be dolgozni, ott fetreng az irodájában, stb. A francokat, nagy hazugság volt az egész!
  Hogy borszaküzlete van? És? Akkor a nőgyógyászok perverzek? A tűzoltók piromániások? A katonák mániákus tömeggyilkosok? Ugyan már, sok pletykáló ismeretlen! Ócska a duma!
  Egyébként szeretném én látni azt az állítólagos takarítónőt, aki ezt meg azt mesélt a polgármesterről...
  Ne kamuzzatok már, észérveket hozzatok ellene!”
 • 54. ovis 2009. október 20. 21:07
  „EZ ÍGY van egyet értek.

  Barta úr talán már elfelejtette, hogy a jelenlegi bérleti díj rendszert (és az azzal kapcsolatos bérleti szerződés módosításokat) az Ő "uralkodása" alatt dolgozták ki. Kisebb változtatásokkal ma is ez van érvényben. Köszönjük meg neki!”
 • 53. tintasbarns 2009. október 20. 16:41
  „A kiebrudlt és jelenlegi polgármasterek igen csak megszedték magukat. Nincs olyan polgármester aki szegényen hagyta volna el posztját, miért nincs azért mert loptak csaltak hazudtak ejjel nappal és este. Egy igaz szó nem hagyta el ajkukat akkor is hazudtak amikor kérdeztek vagy levegőt vettek.”
 • 52. embör 2009. október 20. 15:54
  „IVY -nek

  Tudod, kedves embör, -ide nem igazán a madárlelkűek írogatnak.
  Neked sem ajánlom a továbbiakban, ha "nem bírod a vért". :) :)

  Ezzel semmi baj. Én pont azt írtam : kár,hogy nincs ilyen fórum, ahol csak folyik, folyik a vér, fröcsögés stb...de azt még jobban sajnálom, hogy itt keveredik,mert kell olyan is ami ettől mentes. És nem galamblelkű hanem gondolkodó, jobbító, konstruktív. Inkább maradnék és én ajánlanám azokat az oldalkat ahol mocskolódni is lehet.”
 • 51. Szecskamester 2009. október 20. 15:26
  „"43. "először leírnám a szöveget, kijavítanám, felvenném, visszahallgatnám, visszahallgattatnám, majd megest kijavítanám, és végül, mind ezek után szabadítanám rá magam a ráérős emberekre..."

  Miből gondolod, hogy ez már nem az?"

  jóhiszeműségből ... :D”
 • 50. IVY 2009. október 20. 15:16
  „Tudod, kedves embör, -ide nem igazán a madárlelkűek írogatnak.
  Neked sem ajánlom a továbbiakban, ha "nem bírod a vért". :) :)”
 • 49. embör 2009. október 20. 14:18
  „Az utolsó véleményt ajánlom a figyelmetekbe....Mások kedvét is elveszik a hozzászólásoktól illetve ebbe az irányba terelik: <moderálva>, stb....sajnálom,hogy nincs egy ilyen gőz leengedő, mocskolodó oldal is. Értem én, hogy ilyen vélemények is léteznek,de ezektől a hagsúlyoktól válik sok minden agresszívvá. Arról nem is beszélve : kellene néhány hely, oldal aholez divat.Persze ez illuzió.Szerintem a Délmagyarnak se jó hogy, ilyenné formálodnak az olvasói vélemények”
 • 48. nanemaaa 2009. október 20. 14:13
  „43. "először leírnám a szöveget, kijavítanám, felvenném, visszahallgatnám, visszahallgattatnám, majd megest kijavítanám, és végül, mind ezek után szabadítanám rá magam a ráérős emberekre..."

  Miből gondolod, hogy ez már nem az?”
 • 47. IVY 2009. október 20. 13:28
  „barthát most mi a fenének szedték már elő? kit érdekel ez <moderálva>”
 • 46. cselac 2009. október 20. 13:02
  „ingatlanos: ha ez van érvényben, 7 éve miért nem változtatja meg senki???”
 • 45. ingatlanos 2009. október 20. 11:43
  „Barta úr talán már elfelejtette, hogy a jelenlegi bérleti díj rendszert (és az azzal kapcsolatos bérleti szerződés módosításokat) az Ő "uralkodása" alatt dolgozták ki. Kisebb változtatásokkal ma is ez van érvényben. Köszönjük meg neki!”
64 hozzászólás
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az én Botka Lacim

Az én Botka Lacim címmel hirdetett portré pályázatot a szegedi Fidelitas és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség. Tovább olvasom