Délmagyar logó

2018. 11. 17. szombat - Hortenzia, Gergő 0°C | 9°C Még több cikk.

Bartók Csaba: Most is Szegedért harcolok, csak új küzdőtéren!

Szeged - Az ötezer lakosú Szőreg megérdemelné, hogy lakosai 21. századi körülmények között sportolhassanak - mondta lapunknak Bartók Csaba képviselőjelölt, aki a Szőregi Rákóczi SE-nél is járt, majd a Szőregi Baráti Társaság tagjainak mutatkozott be, ismertetve célkitűzéseit.
Tizenegy évig már képviselte Szegedet mint játékos – hangsúlyozta Bartók Csaba volt kézilabdázó, megjegyezve, a mostani, új küzdőtér sem rettenti el. Szeged 1-es választókerületének Fidesz–KDNP-s országgyűlésiképviselő-jelöltje a Szőregi Baráti Társaság összejövetelén vett részt, ahol Rózsavölgyi József (Fidesz-L.É.T) a városrészt múltjáról, mindennapjairól, beszélt és kifejtette, a Szegedhez történő csatolása megtorpantotta Szőreg fejlődését. Az eseményen Miklós Péter történész, a Csongrád Megyei közgyűlés tagja a megye új feladatairól, kiváltképp a TOP-os források adta lehetőségekről szólt.

Bartók Csaba a jelenlévőknek beszélt életútjáról, és arról is, hogy miért is döntött úgy, hogy megméretteti magát áprilisban. – Évek hosszú során át küzdöttem Szegedért, most is ezt teszem, mert hiszek abban, hogy jobb hely lehet ez a város – közölte.
Bartók Csaba támogatja a szőregiek elképzeléseit, akik a mai korhoz méltó sportolási körülményeket szeretnének. Fotó: Karnok Csaba
Bartók Csaba támogatja a szőregiek elképzeléseit, akik a mai korhoz méltó sportolási körülményeket szeretnének. Fotó: Karnok Csaba

Bartók kitért arra is, hogy családjával 1990-ben költözött Erdélyből hazánkba, és szilárd meggyőződése, hogy csakis az itt élők védhetik meg Magyarországot. Megjegyezte, bár a kampány során most éppen a szocialisták is azt hangoztatják, hogy nem bontanák le a kerítést, egyedül a Fidesz–KDNP áll ki az ideiglenes biztonsági határzár mellett konzekvensen és utasítja el a kötelező betelepítési kvótát.
Bartók Csaba: Most is Szegedért harcolok, csak új küzdőtéren! - Galéria

A jövőre százéves Szőregi Rákóczi SE-nél is látogatást tett. A bejárás után azt mondta, elszomorítja, hogy egy ötezres lakóközösségnek az iskola tornatermén kívül csak egy sportolásra alkalmas területe van, ahol közel sem 21. századiak a körülmények. Hozzátette, ezt a közösséget nemcsak célszerű, hanem kötelező lenne támogatnia.
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarország legnagyobb csokiszökőkútját csodálhatjuk meg Szegeden, az Árkádban - fotók

Magyarország legnagyobb csokiszökőkútját csodálhatjuk meg Szegeden, az Árkádban - fotók
Több száz kiló mennyei csokoládé folyik az ország legnagyobb "szökőkútjából", amely a hatodik szegedi csokifesztivál legnagyobb szenzációja. Tovább olvasom