Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 12°C | 17°C Még több cikk.

Bayer Zsolt, az ÁRKÁD műszaki vezetője az Interneten talált rá az álláspályázatra

Az ÁRKÁD Szeged az ország legnagyobb bevásárlóközpontjainak egyike, melynek műszaki vezetői teendőit Bayer Zsolt látja el.
Zsolt 2011 februárjában érkezett az ECE-hez. Interneten lett figyelmes a meghirdetett pályázatra, melyben a szegedi bevásárlóközpont műszaki vezetőjét keresték. Villamosmérnök végzettséggel, facility managerként a pozíciót egy szakmai szempontból is profilba vágó, kihívásokkal teli, izgalmas munkakörnek találta, nem volt hát kérdés számára, hogy jelentkezik. Rá esett a választás.

Zsolt Budapesten, Pécsett és Klagenfurtban töltött el pár hetet, hogy a már működő bevásárlóközpont napi teendőit átlássa, az üzemeltetéssel kapcsolatos teendőket megismerje és elsajátítsa. Az épület biztonságos üzemeltetéséről, a berendezések tervszerű ellenőrzéséről, a tűz- és munkavédelemmel kapcsolatos teendőkről, a takarítás és a biztonság felügyeletéről, a költséghatékony üzemeltetésről is Bayer Zsolt műszaki vezető és csapata gondoskodik.

Bayer Zsolt, az ÁRKÁD műszaki vezetője.
Bayer Zsolt, az ÁRKÁD műszaki vezetője.

A felelősségteljes pozíció sikeres betöltéséhez Bayer Zsolt sokat profitál előző szakmai tapasztalataiból: az épületfelügyelet terén 5 éves tervezői, programozói múltjára, az épületüzemeltetés tekintetében pedig egy ötcsillagos szállodában eltöltött 14 éves tapasztalataira hagyatkozhat.
A nyitás előtti hónapokban lezajlott a karbantartó munkatársak kiválasztása is, összeállt a teljes műszaki üzemeltetés csapata. Temérdek teendő vár rájuk, kívánjuk, hogy mindig derekasan helytálljanak!

Olvasóink írták

 • 2. .suhym. 2011. október 04. 06:27
  „1. Zsoltee0716 2011.10.03. 20:54

  Honnan tudod?
  Ismered az urat, a szakmai felkészültségét..etc.?”
 • 1. Zsoltee0716 2011. október 03. 20:54
  „persze pályázot az csak a hátérbe azért ott volt a haver aki segítette.

  Munkaügyin 10 állásból 2-3 jelenik csak meg. A többi fent akad a rostán a haveroknak megy az info!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ÁRKÁD a család minden tagjának

A Budmil, C&A, Cosmos, H&M, Takko, Zara az egész család számára kínál minőségi és trendi ruhákat. Tovább olvasom