Délmagyar logó

2016. 12. 11. vasárnap - Árpád -2°C | 7°C

Bécsben indította külföldi kampányát a szabadtéri

Bécsben indította külföldi kampányát a szabadtéri
Külföldi kampányba kezdett a Szegedi Szabadtéri Játékok: első lépésként a bécsi operaház előtti villamosmegállóba egy idei szezont hirdető plakátot helyeztek ki.
A szomszédos országból érkező turisták potenciális nézők lehetnek a Dóm téren, hiszen idén német nyelven csendül majd fel a nyitó előadás, Wagner A bolygó hollandi című operája. A bécsiek nemsokára a Kormányos szerepét éneklő világhírű tenor, Paul Potts fotóit is láthatják. Az énekes képeit jelenleg a Reök-palota látogatói nézhetik meg, méghozzá a világon először, hiszen sehol sem állította még ki őket a művész. A március 17-i tárlatzárás után Bécsbe, a Salon M galériába szállítják az alkotásokat. Az idén 85 éves szabadtéri a jubileumi évad kapcsán másik utazó kiállítást is szervez, amely a fesztivál kiemelkedő és elsősorban nemzetközi vonatkozásban is jelentős pillanatait mutatja be, így például Pietro Mascagni, Montserrat Caballé, José Cura és Gérard Depardieu vendégszereplésére koncentrál. Az időszaki, egy helyszínen pár hétig tartó tárlat az Országos Színháztörténeti Múzeum és Intézettel együttműködésben valósulna meg, és a Balassi Intézetekre számítanak helyszínként.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Üres osztályokat is találtunk a megyében

Üres osztályokat is találtunk a megyében
Országszerte több osztály is teljesen kiürült hétfőn a tanárok támogatásának jeleként, nálunk kevés ilyen akadt. Tovább olvasom