Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Bekarmolt a meztelen csiga

Nem tudtuk eldönteni, hogy jól érzi magát a szorult helyzetben és kedvére szipózik, vagy tényleg jönne már ki a vodkás "üvegből".
Nemrégiben írtuk, hogy Szegeden Petőfitelepen milyen nagy népszerűségnek örvend a 4 centes kiszerelésű Prince vodka – két fűnyírás között tucatnyi üres kis flakont talált a gazda a 20 méteres utcafronton. Ebbe természetesen szerepet játszik a kisbolttól való távolság is.

Apu, hogy ment be?
Apu, hogy ment be?

Valamit tud ez az ital, mert a minap egy meztelen – állítólag spanyol csupasz – csiga is belekóstolt pontosan ugyanazon a gyepen. Aztán egy kis időre el is kábult szegény, vagyis befelé még ment neki, kifelé már nem. Egészen pontosan nem tudtuk eldönteni, hogy jól érzi magát a szorult helyzetben és kedvére szipózik, vagy tényleg jönne már ki.

Szívás...
Részeg állat - szívás...

Időnként körbenézett a szarva végén található szemével, de ebből nem sok minden derült ki. Biológiai ismeretünk arra sem terjedt ki, hogy hol veszi a levegőt – esetleg a "seggén", mint a fáradt focista – így egy idő után, biztos ami biztos mégis kiszabadítottuk. Az pedig már örök titok marad, hogy ez inkább elvonás, vagy kimentés volt.

Másnaposság, sértődés?
Megrövidítve: másnaposság, sértődés?

Egy ideig még figyeltük, de nem tudtuk eldönteni, hogy adja a sértődöttet, megijedt, vagy csak másnaposan duzzog – mindenesetre nem kezdett el újra inni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Párizsig stoppal: hippitanya és pitypangnasi

Budapest-Liege-Párizs és Barcelona - a szegedi Sánta Csaba élete eddigi legnagyobb kalandjának helyszínei. Tovább olvasom