Délmagyar logó

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 35°C Még több cikk.

Bemutatkozott a Fidesz megyei női tagozata

Szeged - A Fidesz Csongrád Megyei Női Tagozata mutatkozott be, és a Nyugdíjasok Világnapja alkalmából köszöntötték a megyei nyugdíjas tagozat elnökét, Nagypál Jánosnét pénteken délután a Fidesz-székházban Szegeden.
Magyar Anna, a megyei közgyűlés elnöke, a női tagozat regionális alelnöke az összefogás fontosságáról, és a nőkben rejlő energiáról beszélt. Pocsai Blanka, a megyei tagozat elnöke feladataik között említette, hogy a politikai iránti ellenérzéseket és apátiát legyőzzék, valamint mindkét irányba szócsőként működjenek országos döntéshozatali folyamatoknál.

Nagypál Jánosné pedig elmondta, hogy legfontosabb céljuk a háborgókat lecsillapítani, és a nyugdíjasoknak elmagyarázni a kormányzati intézkedések okát. Például azt, hogy a nyugdíjemelés forrás nélkül lehetetlen. - Igaz, hogy a nyugdíjból nem úgy élünk, mint szeretnénk, és a családunkat sem tudjuk támogatni, de tulajdonképpen már megszoktuk – fogalmazott.

Olvasóink írták

 • 7. rókus1 2011. október 08. 16:53
  „Ha-ha -ha!!! kacagnom kell!!! Nagypálné ,de jól védi korosztálya érdekeit!!!!,egyébként egy érdekvédelmi szervezet elnöke ne legyen már ennyire a szokások rabja!!!! a helyi FIDESZ úgy látom ebben a korosztályban is nagyon le van amortizálódva. Barta óta Szegeden a változás csak annyi,hogy a helyzet egyre csak fokozódik náluk és mindíg rosszabb.....”
 • 6. ros-mary-53@hotmail.com 2011. október 08. 14:52
  „" - Igaz, hogy a nyugdíjból nem úgy élünk, mint szeretnénk, és a családunkat sem tudjuk támogatni, de tulajdonképpen már megszoktuk - fogalmazott."
  Ezt mondja egy Fideszes megyei nőtagozatos. Szánalmas.
  "Szócső?" Ez a szó itt pejoratív jelző egy nőre nézve = hazudni a nyugdíjasoknak.
  Miért kellene helyettem bárkinek is ordibálni, ha magam is megtehetem?
  A nőkben rejlő energiát pedig nem erre kellene felhasználni, hogy szócsőként magyarázzuk, miért élünk sz@rul. Vannak, lennének nekünk nemesebb feladataink, amit magasabb rend szabott ránk, és megadta hozzá a képességet is. Nőként nem az elhibázott politikai döntéseket, és annak sanyarú következményeit akarom megosztani a családommal.”
 • 5. Atlasz 2011. október 08. 07:39
  „4. papsajt :D
  Egyébként nem vagyunk hozzászokva, hogy a nyugdíjkorrekció lefelé történjen! S ha rajtunk múlik ...”
 • 4. karakán 2011. október 08. 06:55
  „És az ilyen Nagypálnék képviselik a nyugdíjasok érdekét? -Ilyen kijelentésekkel?

  Szegény nyugdíjasok!”
 • 3. papsajt 2011. október 08. 06:10
  „"Magyar Anna, ... a nőkben rejlő energiáról beszélt. "- néha ki is csattan :)”
 • 2. abai 2011. október 07. 19:02
  „A nőkkel való összefogás, főként a férfiakat érdekli, mármint a személyes összefogás. A szócsői szerep sületlenség, hacsak nem arról van szó, hogy a nők szeretnek tereferélni egymással. (Igaz szószátyár férfiak is vannak.) Azt meg nem gondolják komolyan, hogy meg lehet magyarázni a nyugdíjasoknak, miért nem tudnak élelmiszert venni, ha gyógyszert akarnak és fordítva.”
 • 1. jozko 2011. október 07. 18:08
  „Megszokták...
  Kik?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenük az ital, és meg is élnek belőle

Külföldi újságírókat kísértünk el egy különleges túrára, amely a Dél-Alföld és a Vajdaság itallal és vendéglátással foglalkozó vállalkozásait ejtette útba. Tovább olvasom