Délmagyar logó

2017. 10. 19. csütörtök - Nándor 10°C | 24°C Még több cikk.

Benkóék Szegeden jótékonykodtak

Szeged - Bendzsóshow-val is tarkított, kiváló hangulatú jótékonysági koncertet tartottak hétfő este a Szegedi Nemzeti Színházban: a Benkó Dixieland Band lépett színpadra vendégmuzsikusokkal.
A műsort, amelyben a Benkó Sándor által 1957-ben alapított zenekar legnagyobb slágerei is elhangzottak, a közönség igényei szerint alakították. A bendzsóshow-t Bényei Tamás vendégművész és Gáspár Pál adta elő. Egy másik – az utolsó pillanatig titokban tartott, meghívott muzsikus –, Frankie Látó hegedűművész segített fokozni a vidámságot.

Benkóék Szegeden jótékonykodtak. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

A Szeged Első Lions Club rendezte a jótékonysági koncertet. – Immár 11 éve, a megalakulásunk óta szép hagyomány, hogy minden év novemberében jótékonysági koncertet szervezünk a nagyszínházban. A Szegedi Szimfonikus Zenekar lépett fel az első alkalmon, a későbbiekben például Presser Gábor, Koncz Zsuzsa, Zorán és Charlie. A szegediek számon tartják és várják a koncerteket – mondta lapunknak Háló Pál, a Lions elnöke, aki maga is muzsikus, a Storyville Jazz Band dobosa. A jótékonysági koncert idei kedvezményezettje, a Fogyatékos Gyermekek Nappali Intézete és Makray Fejlesztő Iskola egymillió forint adományt kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Somló Gábor és Rónay Beáta a sztárfalon

Művész házaspár közös, dedikált portréfotójával gyarapodott a Szegedi Sztárok Falának arcképcsarnoka. Tovább olvasom