Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 1°C Még több cikk.

Betörtek a nagykörúti TV-szervizbe

Szeged - Betörtek a nagykörúti tévészervizbe
Betörtek péntekre virradóra a szegedi Berlini körúti Maxtronic Bt. tévészervizbe. Több százezer forintot vittek el. A rendőrség lopás miatt ismeretlen tettes ellen nyomoz.
– Ez itt a pénzes kazetta hűlt helye – mutatott a pénztárgépre Makszi Zsolt. A Berlini körúton lévő Maxtronic Bt. elektronikai áruház és tévészerviz tulajdonosa péntek reggel nyitáskor vette észre, hogy betörtek a nagykörúti üzletébe.

A betörők hátulról, a három szomszéd egyikének kertjén keresztül érkeztek. – A hátsó ajtó valóban nem túl biztonságos, ezért már arra is gondoltam, rácsot szereltetek föl. Nem hittem volna, hogy a hátsó, vagy valamelyik oldalsó szomszédon át jutnak majd be hozzám – mesélte a tulajdonos.


Betörtek a nagykörúti TV-szervízbe. Fotó: Frank Yvette (galéria)


A tolvajok először az üzlethelyiséget kutatták át. – Kirámolták a fiókot. Ebben a kazettában volt a papírpénz, néhány százezer forint. A másik kasszát hátravitték, és ott, a raktárban feszítették fel. Ebben 4-5 ezer forint fémpénz volt, amit a napi zárszalagokkal együtt szétszórtak. Kár volt felfeszíteniük, mert egy egyszerű kilinccsel ki lehet nyitni – magyarázta Makszi Zsolt.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Szenti Szabolcs elmondta, a rendőrség lopás gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már 2013-ban is a piac állta a cechet a Babos tanyán

Nemcsak tavaly, hanem már 2013-ban is bérelt termet és szálláshelyet a mórahalmi Babos tanyán a Mars téri piacot üzemeltető cég. Tavalyelőtt még nyolcan aludtak kinn. Tovább olvasom