Délmagyar logó

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -3°C | 7°C Még több cikk.

Bezárt a pékség, nincs kenyér a CBA Centben

Szeged - Napok óta zárva a pékség, nincs se kenyér, se kifli, zsemle. Mi makkosháziak vagyunk, mégis idejárunk, mert eddig jó akciók voltak, és szerettük az itteni rozscipót meg a tatai kovászolt kenyeret. Nem volt párja. Most nézhetünk más bolt után, mert nyilván találunk másikat. Ha nincs kenyér, nem lesz érdemes idáig elbumlizni - méltatlankodott egy nyugdíjas házaspár pénteken a Szeged Plazában működő CBA Cent üzlet előtt.
Egy röszkei házaspár ugyancsak a pékáru miatt szokott megállni ennél a boltnál – eddig. Tegnap üres kézzel távoztak. Egy középkorú férfi is a pékséget hiányolta. A nevét nem árulta el, de azt megmutatta: munkahelyéről hazafelé paradicsomért, oldalasért és mosószerért ugrott be. Sajtos kiflit szeretett volna még, de nem talált, ment tovább a Rókusi körúti hipermarketbe.

– Negyedik napja nincs pékáru egyáltalán. Hétfő reggel hiába mentem, aztán estére lett, de kedden megint üresek voltak a polcok. Csak pár előrecsomagolt veknit tettek ki. Vehettem szeletelt kenyeret 400 forintért. Ma megint semmi. A bolt melletti kifőzdében sem tudtak az ebéd mellé friss kenyeret adni,  ők is csomagoltat kaptak – háborgott egy asszony telefonon.
 
 A paradicsom és az oldalas megvan, már csak kifli hiányzik - mondta a vevő. Fotó: Frank Yvette
A paradicsom és az oldalas megvan, már csak kifli hiányzik – mondta a vevő. Fotó: Frank Yvette

Nem ő volt az egyetlen. Olvasóink e-mailben és telefonon is hiányolták a megszokott péktermékeket. Utánajártunk. A parkolóból nyíló bejáraton felirat tájékoztat: az üzemeltető Balladonia Partiscum Food Kft. a mai nappal megszüntette a péküzemet. Pontos dátumot és a folytatást nem írták rá.

Nagy Béla, a CBA Cent tulajdonosa érdeklődésünkre elmondta, nem érte meg fenntartani a pékséget, ezért döntöttek a bezárásáról. Ezentúl külső beszállítóval hozatják a kenyeret, zsemlét, kiflit. A tárgyalások folynak, és záros határidőn belül gondoskodnak az ellátásról.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vidám újévi Parti-Túra a szimfonikusokkal

Vidám újévi Parti-Túra a szimfonikusokkal
Újévi Parti-Túra címmel szombaton 19 órától rendezik meg a nagyszínházban a Szegedi Szimfonikus Zenekar évindító gálakoncertjét. Tovább olvasom