Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 05. szombat - Viktor, Lorinc

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > (B)irodalmi kabaré Szegeden

(B)irodalmi kabaré Szegeden

Szeged. (B)irodalmi kabaré című politikai kabaré műsorával lépett fel szerda délután a Szegedi Nemzeti Színházban Farkasházy Tivadar, Selmeczi Tibor és Varga Ferenc József.

Munkatársunktól - 2012.04.25. 20:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Az országos előadás-sorozat 9. állomása volt Szeged – a humoristák a Szegedi Idősügyi Tanács nyugdíjasklubjainak tagsága előtt játszottak. Farkasházy Tivadar a fellépés előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: izgulnak a szegedi közönség előtt, mert Budapest után talán Szegeden van a kabarénak a legnagyobb hagyománya a város 3 B betűs – Boncz Géza, Bagi Iván és (Nagy) Bandó András – humoristájának köszönhetően.

Varga Ferenc József, Farkasházy Tivadar, Selmeczi Tibor és
Varga Ferenc József, Farkasházy Tivadar, Selmeczi Tibor és Németh Péter a sajtótájékoztatón.
Fotó: Frank Yvette 

Hangsúlyozta: a politikai életben humoristaként egyik oldal felé sem elkötelezettek. Azért Kövér László házelnökről a minap az újságírókra tett dehonesztáló kifejezésére is utalva kijelentette: az ideiglenes köztársasági elnök maga egy nagy vicc. Majd megjegyezte: adóköteles-e már a sajtótájékoztató? Németh Péter, a Népszava főszerkesztője elmondta: a lap támogatja a humoristák országjáró turnéját. A fellépéseken azt tapasztalták, hogy bár rossz az emberek hangulata, a kabarén még mindig felszabadultan tudnak nevetni.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!


Moderálásra küldöm 8. cselac 2012.04.27. 09:42

Két további B-betűs humorzsák: Botka és B. Nagy...maga a semleges jelző egy vicc ezekre az...izékre.

Moderálásra küldöm 7. vino_veritas 2012.04.26. 15:21

Az adócsaló SasJózsit hol hagyták??

Moderálásra küldöm 6. Csecs 2012.04.26. 15:05

5: Ez a három szabadmadár nem a regnáló rendszert figurázta ki, hanem a mindenkori kádárivadékokkal ellentétes politikai oldalt, függetlenül attól, hogy kormányon volt-e vagy ellenzékben. A gyüli-tv pedig csak a szoci ál-demokráciát közvetíti olyan "értékes" elemekkel, mint buzerikusz és a vörös domina ólgicska. A "lakósság" szót is kádárapád hangoztatta előszeretettel és tényleg csak aprópénz maradt a zsebében, mert a nagyját már ellopta az Apró-pénz örököse. Nem a felcsúti, hanem a szemlőhegyi szerencselovag.

Moderálásra küldöm 5. varadipal 2012.04.26. 11:04

1-2-3., Hsz:A kereskedelmi Tv-k gagyik, a Hír, Echo , és a királyi MTV, valamint a Duna egyértelműen jobboldali, kormánypárti, de azok pont annyira nem elkötelezettek, mint az egyetlen ATV, aki képviselné a szociáldemokráciát, ha nem kellene állandó ellenzéki fórumként funkcionálnia. A mai ellenzék gügye, esetlen, nincs megszólalási lehetősége, valahogy mégis megtelt a Nemzeti, tehát az egyharmad is életben van. A miniszterelnök nem a kétharmad miniszterelnöke, hanem az ország teljes lakosságáé. A regnáló rendszer köteles eltűrni a kritikát, ha demokráciáról, sikerről és szabadságharcról harsog, miközben a lakósság zsebében kotorászik a maradék aprópénz után, hátha kitellik belőle egy szép nagy stadion Felcsúton.

Moderálásra küldöm 4. bánki 2012.04.26. 09:35

Többségben van a kisebbség !

Boncz Gézát szájukra venni ?
Ő volt a kakuk tojás !

Répa, retek, mogyoró !

Moderálásra küldöm 3. theseus 2012.04.26. 09:28

1-2.

Egyformán szeretik az MSZP-t, a DK-t és az LMP-t. Más pártot nem ismernek el, ahogy a kenyéradóik sem.
A szavazók szerencsére nem ennyire kirekesztők.

Moderálásra küldöm 2. achilleus 2012.04.26. 09:10

"a politikai életben humoristaként egyik oldal felé sem elkötelezettek."

Na ez érdekes. Humoristaként valószínűleg tényleg nem, ugyanis nehéz humornak tekinteni azt, amit a politikai életen kívül művelnek. Amit pedig a politikai életben művelnek, arról nehéz lenne azt állítani, hogy ne lennének elkötelezettek. Ellenben, ezektől az emberektől soha egyetlen egy olyan politikai poént nem hallottam az utóbbi 10-15 évben, amely ne a Fideszre, különösen Orbán Viktorra vonatkozott volna, legyen a párt éppen kormányon vagy ellenzékben, illetve miniszterelnök vagy esetleg "csak" ellenzéki pártvezető.

Moderálásra küldöm 1. Csecs 2012.04.26. 08:10

Még jó hogy egyik oldal felé sem elkötelezettek... A népsza*a támogatásával! Hát elég szelektív a humoruk, mit mondjak!Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...