Délmagyar logó

2015. 10. 06. kedd - Brúnó, Renáta 10°C | 21°C

Bíróság előtt a kübekházi lány brutális gyilkosai

Kübekháza - A magyar kriminalisztika egyik legszörnyűbb gyilkosságát kezdték el tárgyalni Gyulán – az áldozat és a két vádlott Csongrád megyei származású.
A magyar kriminalisztika történetének egyik legbrutálisabb gyilkosságát kezdték el tárgyalni Gyulán. Megírtuk: a Békés megyei rendőrök 2011. október 6-án egy battonyai ház udvarát ásták fel, ahol megtalálták a 25 éves kübekházi B. Réka egy évvel azelőtt elásott földi maradványait. A rendőrök még aznap őrizetbe vették a 35 éves szegedi M. Zoltánt, akit azonnal meggyanúsítottak a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel. Nem sokkal később az akkor 33 éves, szintén Kübekházáról elszármazó nőt, K. Adriennt és annak élettársát, Sz. Zoltánt is elfogták.

Az ő battonyai házukban élt Réka, akit éveken át kínoztak: testén és arcán cigicsikkeket nyomtak el, fogait és körmeit fogóval kitépték, a lábujjait fogóval eltörték. Gerendára kötéllel húzták fel úgy, hogy a lába nem érte a földet és a fulladás határáig tartották így. Izomstimulálóval a vizes testét megrázatták. A kínzásfajták egy részét kegyeleti okokból nem hozták nyilvánosságra, a vádirat ismertetését követően az ügyész szintén erre hivatkozva zárt tárgyalás kért.

– Egyik pillanatról a másikra ismerkedtek meg és lettek jó barátnők Adriennel. Amikor Réka 19 éves lett, együtt költöztek el Kübekházáról. Utoljára tavaly tavasszal jártak nálunk: Réka annyira össze volt verve, hogy a feleségem meg sem ismerte – mesélte a holttest megtalálásakor lapunknak Radics Attila. Réka nagybátyja kérte unokahúgát, hogy maradjon náluk. – Csak annyit mondott, hogy jó neki Battonyán. Rákérdeztem, hogy mi történt vele, de Adrienn válaszolt helyette. Azt mondta, hogy Réka összeverekedett a nővérével. Sajnálom, hogy nem voltam erélyesebb és nem tartottam minden erővel magamnál – mondta.

A lány kínzásainak egy részét látta K. Adrienn 13 éves lánya is. Ő nem bírta tovább a lelki terhet, s kérte az anyját és élettársát: tegyenek bejelentést a rendőrségen. Ők ezt megtették, de gyilkosként egyedül M. Zoltánt nevezték meg. A nyomozás során azonban kiderült, hogy a lány életének kioltásában a nő és Sz. Zoltán is részt vett. Mindhárman társtettesként, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt ültek a vádlottak padjára. Az elhunyt lány nagybátyja és felesége a tárgyalással kapcsolatban csak annyit mondott lapunknak: a televízión követik figyelemmel, a következő tárgyalási napokra sem akarnak elmenni, de bíznak az elkövetők példás megbüntetésében.

Moderálásra küldöm 8. angyal1064@freemail.hu 2013.11.02. 10:49

Ilyenkor gondolja azt mindenki hogy vissza kéne állítani a halál büntetést,és még az is megváltás ezeknek a szörnyetegeknek!

Moderálásra küldöm 7. Sasu17 2013.11.01. 08:21

olvasd el a cikket,MIND A 3 CSONGRÁD MEGYEI SZÁRMAZÁSÚ!!! Felfogtad???

Moderálásra küldöm 6. pachakuti 2013.10.31. 20:34

4. HAJDÚKFOKOSA

Battonya (románul Bătania, szerbül ??????, horvátul Batanja[ város a Dél-Alföldi régióban, Békés megyében, a Mezőkovácsházai kistérségben.

- Nem zavar, hogy Békés megye? Szerinted a románoknak kellett volna adnunk?

Moderálásra küldöm 5. 2013.10.31. 20:11

4. HAJDÚKFOKOSA 2013.10.31. 19:21

azt gondolod két megyével arréb ilyen nem történhet meg?!

Moderálásra küldöm 4. HAJDÚKFOKOSA 2013.10.31. 19:21

csongrád megyét szivesen oda adtam volna a szerbeknek trianon idején )) utálom ezt a megyét itt van legtöbb kegyetlen gonosz ember

Moderálásra küldöm 3. pachakuti 2013.10.31. 15:51

Fiatalok.

Moderálásra küldöm 2. zoolii 2013.10.31. 14:14

Igen, de addig jó lenne, ha rajtuk is végigcsinálnának mindent, többször is!

Moderálásra küldöm 1. karaly 2013.10.31. 13:00

Remélem 2113-ban szabadulnak az elkövetők!hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Ismert cégek a szégyenlistán

A következő cikk betöltéséhez görgessen lejjebb!