Délmagyar logó

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 19°C | 25°C Még több cikk.

Biztonsági kamerán a szegedi egyetemi szatír

Két szeméremsértőt, a Sárosi utcait és a Bécsi körútit már elfogták, a szegedi egyetemi épületben önkielégítést végzőt még keresik a rendőrök.
A Szegedi Rendőrkapitányság járőrei P. Richárdot az ellene kiadott személykörözés alapján fogták el február 11-én 22 óra 25 perckor a szegedi Tisza parton egy általa felépített kunyhóban. A szegedi nyomozók azzal gyanúsítják a 27 éves férfit, hogy 2014. október 29-én a Holló utcában, 2014. december 24-én a Kálvária téren mutogatta magát szeméremsértő módon.

A megalapozott gyanú szerint P. Richárd 2014. november 1-én 1 óra 30 perc körüli időben Szegeden a Margaréta és a Sárosi utcák sarkán lévő erdős részen lefogott egy nőt, őt a fák közé behúzta, majd megpróbálta megerőszakolni. A sértettnek viszont sikerült kiszabadulnia és elmenekülni a gyanúsított szorításából.

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya P. Richárdot 2 rendbeli szeméremsértés vétségének és 1 rendbeli szexuális erőszak bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Lakossági bejelentés alapján a helyszínen elfogták a Szegedi Rendőrkapitányság Belvárosi Rendőrőrsének körzeti megbízottai azt a 60 éves férfit, aki 2015. február 10-én 13 óra 30 perckor a szegedi Bécsi körúton mutogatta magát szeméremsértő módon. Ellene szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Felismeri az egyetem épületében látható férfit?
Felismeri az egyetem épületében látható férfit?

Még keresi a Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya azt a férfit, aki a feljelentés szerint 2015. február 5-én egy szegedi egyetemi épületben végzett önkielégítést. Róla az egyetemen elhelyezett biztonsági kamera felvételt készített. A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, hívja a 112-es segélyhívót, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a Telefontanú 0680-555-111-es számán (ingyenesen hívható hétfőtől csütörtökön 8-16 óra között és pénteken 8-13 óra között).

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrségi osztálykiránduláson a rajzpályázat győztesei

Az ESR-112 rajzpályázat díjazottjai egy teljes napos rendőrségi programsorozaton vettek részt… Tovább olvasom