Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 3°C Még több cikk.

Bombariadó volt a szegedi Citibank-fiókban

Szeged - Bombariadó miatt ürítették ki a Nagy Jenő és a Feketesas utca találkozásánál lévő Citibank-fiókot csütörtök kora délután.

Egy ismeretlen fiatal férfihang hívta a Nagy Jenő és a Feketesas utca találkozásánál lévő Citibank fiókot, és közölte, hogy a pénzintézetben bomba fog robbanni - értesült a delmagyar.hu.

A rendőrség a bejelentést követően körbezárta a bank körüli járdaszakaszt és kiürítette az épületet, majd bombakereső kutya segítségével megkezdte a helyiségek átvizsgálását.

A telefonálás helyének és a betelefonáló személyének beazonosítása jelenleg folyamatban van.

A Szegedi Rendőrkapitányság közveszéllyel fenyegetés vétség gyanúja alapján indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - közölte a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 8. GAgyi 2010. október 29. 12:03
  „Biztosan behülyüt a delikvensünk a 0 Ft-os bankszámlától. Vagy a ZOrbán mondta neki, hogy a citibank a hanyatló kapitalizmus ópiuma, aki az itt termelt profitot ki akarja vinni a ZOrszágból. Inkább térjen át a magyarbarát, jól tejelő ZÓTÉPÉ-hez, ami ugyanazt nyújtja évi 30eFt-ért, amit a citibank ingyen, de a ZÓTÉPÉ vezír jó barátunk és hát nem utolsó sorban vele a magyar futball is felvirágzik.

  Szóval kapják el ezt a telefonbetyárt és zúzzák szét a tökeit, mert az ilyennek a gyereke is hülye lesz...”
 • 7. JOe 2010. október 28. 23:05
  „Ha valaki fel akarná robbantani a helyet akkor nem telefonálna előtte, hogy bombát rakott oda!
  Ezek a telefonok mindig kamu hívások! Mikor volt olyan hogy valaki tényleg bombát helyezett el, és előtte telefonált? Soha.”
 • 6. fefeegy 2010. október 28. 19:41
  „Miért nem lehet ennek véget vetni, vagy mikor fognak már véget vetni ennek a piszokságnak. Elhiszem, hogy némelykor okunk lenne felháborodásunkban bármily rosszat tenni, de ezzel a módszerrel nem a bankot büntetik, hanem a békés polgárokat. Rendőrség! Találjanak már ki valamit, hogy megszünjön az ilyen fenyegetőzés.”
 • 5. igazságkereső 2010. október 28. 19:39
  „A biztonsági őr közvetlen a bejárati ajtónál tartózkodik.Nagyon jól látható,ha valaki táskát, vagy bármilyen csomag félét helyez el.Az épület belseje, azaz az ügyféltér jól áttekinthető, tehát nem értem,hogy miért kellett "felülni" agyament ember telefonos badarságainak?!”
 • 4. imna 2010. október 28. 18:19
  „4 -> :))
  Folyamatosan csak azt látod, hogy ürítik ki az épületet..”
 • 3. jozko 2010. október 28. 16:56
  „Aha.
  És azt nem mondta, mikor?”
 • 2. maci52 2010. október 28. 16:41
  „Lehet hogy megkapta a századik árfolyam változásról a csekket oszt beborult az agya,az az érdekes hogy a válság csak a kisembert érinti,a nagyok ugyan olyan jó fizetést kapnak,sőt,még kompenzálják is mert nekik az jár.Érdekes?”
 • 1. maug 2010. október 28. 16:39
  „Már megint kezdődik!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Éhségsztrájk után: először nehezen tudtam újra enni

Mi egy orvos kötelessége, ha a éhségsztrájkba kezd valaki? Vész esetén közbe kell-e lépnie? Tovább olvasom