Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Bordányban jártunk megyejáró körutunkon

Bordányban folytatta kedden megyejáró körútját a Délmagyarország: a lap szerkesztői és kiadói munkatársai az igényes, új faluházban találkoztak az olvasókkal. A találkozón az újságkészítésről és lapunk által szervezett programokról volt szó.

Szeretnek rejtvényt fejteni és figyelik az újságban a helyi sikerekről, eseményekről szóló beszámolókat – hallottuk bordányi olvasóinktól a lapunk által szervezett megyejárón kedden délután. Úgy fogalmaztak: a Délmagyarország életük része, szinte „olvasásfüggőknek" érzi magukat. Ezért dicsérték meg terjesztő csapatunkat, különösen Major István helyi kézbesítőt, mert amikor hajnalban felébrednek, a lap már biztosan ott van a postaládájukban.

Fotó: Miskolczi Róbert

Őrfi Ferenc főszerkesztő-helyettes a kiadó, majd a lap születését ismertette, Pintér Melinda marketingmunkatárs akcióinkról és kiadványainkról beszélt, Győző-Molnár István, a kézbesítők régióvezetője pedig a folyószámláról történő befizetés előnyeiről szólt.

Alaposan olvasnak a bordányiak, kérdéseinkre jól válaszoltak, figyelmüket ajándékokkal jutalmaztuk. Falubeli szerzőtársunkat is ismerik: Lajkó Lászlóné tavalyi szakácskönyvünkben szerepelt virslis-zölséges töltött burgonya receptjével. Idei második kötetünket is gazdagította, amely hamarosan megjelenik: borzas hússal.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több patikára hárul az éjszakai ügyelet Szegeden

Szeged - Megbeszélést hívott össze holnapra az ÁNTSZ kistérségi tiszti gyógyszerésze a szegedi patikai ügyeletek újraelosztásáról. Az új rendszerben a Kígyón kívül más gyógyszertáraknak is fel kell vállalniuk az éjszakai ügyelet terheit. Tovább olvasom