Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Borovicséknál a vasalás a mumus

Szeged - Nem esik le az aranygyűrű az ujjáról a színésznőnek, a rendőrségi szóvivőnek és a sportvezetőnek sem, ha házimunkáról van szó. A hosszú hétvégét sokan kötötték össze a takarítással, a ház körüli teendőkkel. Így tett Varga T. Zsuzsa, Tuczakov Szilvána és Petrovics Kálmán is.
Sövénynyírás, avartalanítás a kertben és az utcán. A hosszú hétvégén sokan szánták rá magukat az őszi nagytakarításra.

Varga T. Zsuzsanna színésznő az egyik kapcsolatépítő portálon a „mit csinálok, amikor nem dolgozom" kérdésre azt a választ adta: a kertet gondozom, háztartást vezetek. Csak kicsit lepődtünk meg, amikor a 31 éves művésznőt nagytakarítás közben zavartuk meg. – Nemrég költöztünk egy szőregi kertes házba, ahol most tanulom a kertgondozás fortélyait. A férjemmel, Borovics Tamás színésszel egyébként jól működik a családon belüli munkamegosztás. Ő a ház körüli teendőket végzi szívesebben, én pedig a benti dolgokat – mesélte Varga T. Zsuzsanna. Legnagyobb segítője mégis 4 éves Anna lánya, aki játéknak fogja fel a sokaknak oly utálatos házimunkát. Saját felmosókészletével mindig anyukája segítségére van.

– Holnap jönnek a nagyszülők, ezért szombatra mindennek csillognia kell – beszélt Varga T. Zsuzsa. Kiderült: a Borovics famíliában csak a vasalás számít mumusnak. Ezt mindig Zsuzsának kell csinálnia.

Anna mindig segít a nagytakarításban édesanyjának, Varga T. Zsuzsanna színésznőnek Fotó: Segesvári Csaba
Anna mindig segít a nagytakarításban édesanyjának, Varga T. Zsuzsanna színésznőnek
Fotó: Segesvári Csaba

Tuczakov Szilvána rendőrségi szóvivőt is takarítás közben értük el tegnap telefonon. Mi a házimunka legszebb mozzanata számára? – Amikor vége van – felelt a 36 éves őrnagy, aki elárulta, hogy legkevésbé az ablakpucoláshoz fűlik a foga. – Viszont nem olyan nagy a lakásom, ami ebben az esetben kifejezetten előnyt jelent – mondta. A szóvivő heti rendszerességgel takarít – ennek időtartama másfél órától másfél napig tarthat.

„Háziasított" vagyok – mondta lapunknak Petrovics Kálmán. A Démász-Szeged Vízisport Egyesület szakmai igazgatója nehezen vette fel a telefont: éppen anyósáék portáján fűrészelt és hordott kavicsot Galyatetőn. A 47 éves sportvezető elmondása szerint a látványosabb és főleg a ház körüli munkákat kedveli.

Olvasóink írták

 • 3. belabacsi 2008. november 11. 06:32
  „vasalás ?az meg mi a szösz? nekem kimaradt az életemböl,mosás után fogasra akasztom a ruhám és szépen megzsárad.nem kell vasalni . kérdezzetek csak ha vmit nem tudtok . :P”
 • 2. palla 2008. október 25. 12:29
  „Örülök a "háziasított férfinak"! Több ilyen kellene a nemi szerepeket illetően időnként elmaradott felfogású kis hazánkba! :)
  Együtt, közösen minden sokkal hamarabb kész, és több szabadidő marad!”
 • 1. Kállainé Varga Mária 2008. október 25. 09:50
  „Puszi: a szorgoskodók”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedre jön a Mojszejev együttes

Szeged - A világhírű orosz Mojszejev Táncegyüttes november 20-án Szegedre érkezik. Utoljára hat évvel ezelőtt jártak Budapesten, jelenlegi magyarországi turnéjuk során Szeged lesz az első állomásuk. Tovább olvasom