Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 09. 01. kedd - Egyed, Egon

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Botka indul az MSZP országos választmányi elnöki posztjáért

Botka indul az MSZP országos választmányi elnöki posztjáért

Szeged - Tisztújítást tartott péntek délután a megyei MSZP-szervezet Szegeden. Az eseményen részt vett Mesterházy Attila pártelnök is. A tisztújítás nem volt sajtónyilvános.

Munkatársunktól - 2012.03.02. 18:49
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
Botka László, akit újraválasztottak a párt megyei szervezetének élére, hivatalosan is bejelentette, hogy elfogadja a jelölést a párt országos választmányának elnöki posztjára – miután sok megyei szervezet támogatását megkapta. Ezt írásban jelezte is az országos jelölőbizottságnak.

Korábban Botka László a nol.hu megkeresésére elmondta: részt akar vállalni egy új típusú, a választók bizalmát visszanyerni képes szocialista alternatíva felállításában.

A tisztújításon döntöttek arról is, hogy Szegeden Kozma József marad a pártelnök, Csongrádon Bedő Tamás, Szentesen Móra József, Hódmezővásárhelyen Nagy Ernő, Makón Buzás Péter, Mórahalmon pedig Beöthy-Fehérné Sebők Zsuzsanna. Változás történt viszont a párt megyei elnökhelyettesi posztján: Gazdag Jánost Varga Péter apátfalvi polgármester váltja.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

1234 következő >> végére >>> 36 hozzászólás
Moderálásra küldöm 36. Mozimasiniszta 2012.03.06. 09:15

A zseneális páros ! akik át tudtak adni a forgalomnak nemlétező autópályát , félig kész felüljáróval - nagy veszteség ! Hiába fújt a komcsi hátszél hagyta széttaposni a kamionok által a várost ! A Szeviép is a regnálása dicsőség listáján van ! Terelje össze a vörös csürhét és költözzön , ha ügyes lessz még leszakíthat egy darabot
az msz(m)p-ből. Úgy látom addig is lessz aki fényezés gyanánt ...nyalja... !

Moderálásra küldöm 35. ferdzso 2012.03.03. 20:57

"kopkop"! :Értem, de Te is megértheted, (ha akarod), hogy nem rendelheti egyik város polgármestere sem az "ipart", (munkahelyeket, vállalkozókat) a városába, csupán a megfelelő körülményeket teremtheti meg, utak és terület biztosítás szempontjából! Nos, itt mindkettő teljesült... (Az autópályák mellett, az "régi 5-ös út, és Dorozsma közötti területen", azért települgetnek, ha láttad, és jársz arra, és - szerintem- fognak is, mert nem lesz mindig recesszió.)

Moderálásra küldöm 34. kopkop 2012.03.03. 17:32

31. ferdzso 2012.03.03. 16:06

Botka "sok munkahelyet" is teremtett Szegeden, amire szintén büszkék lehetünk. Úgy tudom nem Isten hívő.

Moderálásra küldöm 33. kopkop 2012.03.03. 17:20

Amennyiben Botka pozícióba kerül, akkor Újhelyit is "elveszíti" Szeged. Ők egy igazi párost képviselnek, együtt menetelnek.

Moderálásra küldöm 32. szentmiki 2012.03.03. 17:08

31. ferdzso,"A megfizethető közüzemi számlákra"... ahan....ja...

Moderálásra küldöm 31. ferdzso 2012.03.03. 16:06

Csupán, "egy" vélemény...:Egyik szemem sír, a másik nevet...(Ha lenne "harmadik", az is nevetne,"lukrin", és"Dobó-i"-n, mert " fuldokolva is vízért kiáltoznak ", de ez legyen az ő bajuk!) "Egyik szemem sír", mert így talán elmegy "tőlünk", egy tényleg jó politikus, városvezető, aki tényleg tett is le valamit a városunkért, ami maradandó, és valóra vált a polgármestersége alatt! Nem csak a villamosokra,troli tenderre, piacra, és a megújult közterekre gondolok.A megfizethető közüzemi számlákra; sőt, a szennyvíz elvezetési beruházásokra is, és programokra, amik turistákat vonzottak nyaranta, meg sok más, az "élhető város" fogalmába illő apróbb dolgokra...Na, meg arra, hogy a régió, ( általa is), megközelíthető lett autópályák, elkerülő utak szempontjából, és a város "levegőhöz" jutott!A kamion áradat, mára már a múlt!Aki nem érzi, és hiszi, hogy lehetne ez sokkal rosszabb, (maradt volna a régi), az… Tovább olvasom »

Moderálásra küldöm 30. dottika 2012.03.03. 15:27

Aki nem látja, hogy mi történt Szegeden és környékén az elmúlt években az gyorsan menjen szemészhez, mert az agyára is rámehet a vakság. Az MSZP-ben sok Botkához hasonló ember kellene, hogy nyugodtabban aludjunk a fasiszták erösödésétől. A kompromisszum készség meg van a polgármesterünkben, ezt mutatja a költségvetés elfogadása is. Az igaz, hogy ez a mindent narancs színben látoknak nem jelent semmit, de erről ők nem tehetnek. Valoszinű az orvosuknak kevés hála pénzt adtak.

Moderálásra küldöm 29. lukrecia 2012.03.03. 15:07

26: mintha sértegettél volna. Barátom , most azt várnád kikelek önmagamból és felveszem a kesztyűt. Lehet mégis van eszem ???? nem veled van bajom, nem a személlyel van bajom . Csak az alkalmatlanság , a semmittevés nem tecccik. Tehát célom bebizonyítani, Botka nem alkalmas polgármesternek. Kompromisszum képtelen, gazdasági képzettsége , célratörőképessége kevés (üzleti életben elengedhetetlen) Vagy csak ennyire más céljai lennének??
A lényeg továbbra is.:: 20 éve lobbizik a lakókörzete érdekében, de még egy trafik nagyságú állandó munkahelyet sem tudott összehozni lázas tevékenységében. Vagy csak ő is bejár a Parlamentbe, mint alant a film is közread??? Most 20 évig ismét próbálkozni akar csak??? És ehhez nekem még szimpátiát kellene mutatnom????
Nem elég ipari parkokat elnevezni, míg azokat egyetlen komoly céggel sem tud feltölteni.
Arad polgármesterét nézd meg. Ő a titkárnői munkát a titkárnővel végezteti, a lobbizást meg önmaga.

Moderálásra küldöm 28. Qllancs 2012.03.03. 14:30

T. 26.
Igazad van, ez a lukrecia nagyon idegesítő , némber !a narancsos köd belepte az agya helyét !
Nem vagyok tagja egyik pártnak sem, nem is voltam ! De én Botkát támogatom, értelmes, szimpatikus ember , és nem lopta milliárdossá magát mint a többi féreg politikus.
Mert ugye Lukrecia ---lézer j. 10 év alatt, rendes, becsületes , 8 órai munkából lett milliárdos ??!!!
Botka a városért dolgozik, --míg a narancsosok --az elmúlt 2 évben --csak kötekedtek, gáncsoskodtak, feljelentgettek !!AKADÁlyozzák Szeged fejlődését ! Kártékony férgek !

Moderálásra küldöm 27. gavallér 2012.03.03. 13:16

Ilyenkor mindig fel kell tenni a kérdést - hogy akkor hogyan szavaztak mégis ennyien rá?
Több szavazatot kapott , mint a megyei összes ogy képviselő összesen.


36 hozzászólás1234 következő >> végére >>>
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...