Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 12°C | 17°C Még több cikk.

Bővül a kormányhivatal ügyfélszolgálata

A szegedi Rákóczi téri kormányablak földszintjén működik kedd óta a családtámogatási és társadalombiztosítási ügyfélszolgálat. Hétfőtől a nyugdíjügyeket is ott intézik.
A szegedi Rákóczi téri kormányablak földszintjén működik kedd óta a családtámogatási és társadalombiztosítási ügyfélszolgálat. Hétfőtől a nyugdíjügyeket is ott intézik. Mellettük kapnak helyet a fogyasztóvédelem és a pénzügyi tanácsadó testület munkatársai.

Ennek köszönhetően bővül a létszám, és könnyebb lesz megközelíteni a pultokat az időseknek és a kisgyermekkel érkezőknek. Az emeleti kormányablakok leterheltsége is csökkenhet. A nyitvatartás változatlan; hétfőn 7 és 17, kedden, szerdán és pénteken 8 és 20 óra között, csütörtökön 8 és 18 óra között fogadják az ügyfeleket.

A kormányhivatal közleménye szerint figyelemmel kísérik az ország legnagyobb kormányablakának mindennapi működését, az ügyfelek visszajelzése alapján hoztak döntést arról, hogy az okmányirodai feladatoknak nagyobb helyet biztosítanak. 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ledöntötték a drótakadályt: 24 migránst fogtak el Röszkénél

Magát pakisztáni, indiai, illetve nepáli állampolgárnak valló fiatal férfi lépett illegálisan magyar területre. Tovább olvasom