Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Bozsó Miklós az év ingatlanosa

Szeged - 2013 végén volt 30 éves a Vállalkozók Országos Szövetsége, a VOSZ. Az évforduló kapcsán a megyei ünnepségen a Prima díjakon kívül 5 kategóriában Az év vállalkozója elismeréseket is átadták. Bozsó Miklós, a LIMIT Kft. ügyvezető igazgatója Az év ingatlanszakértője lett.
– Az ingatlanos szakmát sújtó pénzügyi válság kirobbanása óta eltelt 5 évben a LIMIT Kft. fenn tudott maradni, és a régió egyik legnagyobb vagyonértékelő vállalkozása maradt – nyilatkozta a díjazott azzal kapcsolatban, mit tart cége legnagyobb eredményének. – Banki vagyonértékelőként hozzá kell tennem, ha a pénzintézeteknek és a vállalkozásoknak nem megy igazán jól, akkor a vagyonértékelő is kevesebb munkát kap. Ami a banki munkából kiesett, azt csak részben pótolta az igazságügyi szakértői és az önkormányzati munka. Cégem fennállása 25. évébe lép: a válságig folyamatosan növekedtünk, de azóta mi is összébb húztuk magunkat, csökkent néhány fővel a létszámunk, és sajnos évről évre halogatunk egy jelentősebb technológiai fejlesztést.

Bozsó Miklós, a LIMIT Kft. ügyvezető igazgatója Az év ingatlanszakértője lett.Fotó: DM/DV
Bozsó Miklós, a LIMIT Kft. ügyvezető igazgatója Az év ingatlanszakértője lett. Fotó: DM/DV

A díj indoklásában az is szerepelt, hogy a LIMIT eredményei mellett értékelték Bozsó közéleti tevékenységét is: 10 éve titkár a Szent-Györgyi Albert Rotary Clubban, 3. éve a magyar Rotary mozgalom régiós alkormányzója. Kevesen tudják, hogy az év ingatlanosa vezeti a szakma jó híréért felelős Szegedi Igazságügyi Szakértő Kamara ingatlanértékelő bizottságát, 2 éve pedig a hasonló tevékenységű országos bizottságnak is tagja.

– Az gondolom, hogy az ingatlanos szakma 7 szűk esztendejéből 5 eltelt, és már csak kettő van hátra – nyilatkozott a kilátásokról a díjazott. – Azt szokták mondani, ez egy pesszimista jövendölés. Szerintem azonban a pesszimistát az optimistától az információi mennyisége különbözteti meg. Így az én előrejelzésem inkább optimistának mondható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az államé lehet az algyői gáztároló

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) – sajtóértesülések szerint – engedélyezte az algyői gáztározó eladását. Tovább olvasom