Délmagyar logó

2017. 10. 18. szerda - Lukács 10°C | 24°C Még több cikk.

Breki az egész családot képes szórakoztani

Szeged - Nemcsak a gyerekeknek, az egész családnak kiváló szórakozást nyújthat Breki, a Délmagyarország és a Délvilág új, havi gyermekmagazinja. Ezúttal egy előfizető családnál jártunk, amely a legőszintébb véleményt mondta róla: néhány dicsérő mondat után össznépi színezésbe fogott.
A hét elején megjelent a Délmagyarország és a Délvilág új, havi gyermekmagazinja, a Breki. Első, ingyenes mutatványszámából a megye több mint 30 ezer kisgyereke kapott – az elsők között természetesen azok, akiknek szülei, nagyszülei már előre bizalmat szavaztak a kiadványnak, és megrendelték. Az ötéves Gora Patrícia is közéjük tartozik: őt nagypapája lepte meg egy egyéves előfizetéssel.

– Nem is volt kérdés. Amikor megláttam a hirdetést, azt mondtam: ez kell az unokámnak – mesélte Molnár Szilveszter. A kislány édesanyja, Molnár Zsuzsanna is örömmel fogadta a lapot. Mint mondta, mindig keresni szokta a foglalkoztató füzeteket, hogy Patrícia ezek segítségével is ügyesedjen, okosodjon. – Legalább mostantól nem kell böngésznem a kínálatot, a Breki mindig ott lesz a postaládánkban – mosolygott.

Patrícia mellé édesanyja és nagypapája is szívesen leült színezni.  Fotó: Frank Yvette
Patrícia mellé édesanyja és nagypapája is szívesen leült színezni.
Fotó: Frank Yvette

A család persze egyből átlapozta a magazint, amint megkapta. – Nagyon jó – foglalta össze véleményét Patrícia, akinek a „lovacskás rész" tetszik benne a legjobban. De hamar kiderült, a Breki nem csupán őt köti le. Beszélgetésünk közben előkerültek a színes ceruzák, és egyszer csak azt vettük észre, hogy az egész család – anyukástul, nagypapástul – elmélyülten színez. Zsuzsa pedig közben azt is elmesélte, hogy az érdekes állatokról szóló rész még őt is lekötötte.

– Vigyázz már egy picit! – szólt rá közben Patrícia az édesanyjára, mert kezével kitakarta azt a részt, amelyet éppen ki akart színezni. Hiába, ez a műfaj mégiscsak az ő terepe.

– A Breki ezért is jó. Mert a felnőttet is odaülteti a gyerek mellé – mondta a nagypapa, aki most már tudja: jól döntött, amikor előfizetett a magazinra. – Pont annyi feladat és mese van benne, ami kitart egy hónapig – tette hozzá. – Aztán pedig úgyis jön a következő.

Olvasóink írták

  • 1. K.T. 2010. november 13. 22:39
    „"Breki az egész családot képes szórakoztani"
    Még több cikként szereplő. és hasonló színvonalú önreklámot!
    Hajrá DM!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

130 millióról kell még számot adnia a volt szegedi ügyvédnek

Vádat emelt a Kecskeméti Nyomozó Ügyészség a többek között csalással gyanúsított H. János ellen. Tovább olvasom