Délmagyar logó

2017. 09. 26. kedd - Jusztina 13°C | 22°C Még több cikk.

Britain's Got Talent győztesének fotóiból nyílik tárlat a REÖK-ben

Britain's Got Talent győztesének fotóiból nyílik tárlat a REÖK-ben
A világhírű énekes, Paul Potts, aki idén nyáron a szabadtéri nyitóprodukciójában, A bolygó hollandiban énekli a Kormányos szerepét, utazásai során hobbijának, a fotózásnak is szívesen hódol, lelkesen örökíti meg a bejárt helyszínek nevezetességeit, lenyűgöző tájait. Világsztár a Föld körül címmel fotóiból csütörtökön tárlat nyílik Szegeden, a Reök-palotában.
A Britain’s Got Talent első győztese korábban sehol sem állította még ki képeit, február 24. és március 17. között a nagyközönség először láthatja együtt a többek közt a sydney-i operaházról, a velencei Canal Grandéról, dél-koreai és észak-angliai partokról vagy épp a budapesti Lánchídról készült, lenyűgöző atmoszférájú képeit.
Fotó: Paul Potts
Fotók: Paul Potts

Paul Potts a fotózással kapcsolatban úgy nyilatkozott: sokkal inkább szeret érzésből kattintani, mintsem túlgondolni a kompozíciót. – Ebben hasonlít a zene és a fényképészet. Sokan túlságosan is el vannak foglalva a tökéletességgel, és figyelmen kívül hagyják az érzelmeket. A művészet nem a tökéletességről szól. Sok esetben a tökéletlenségek tesznek minket az élmények rabjává – fogalmazott Paul Potts. A tenoristát július 1-jén és 2-án láthatják a nézők a Dóm téri színpadon.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oldtimer akció: 5 millióért árulják a több mint száz éves Ford T-modellt

Oldtimer akció: 5 millióért árulják a több mint száz éves Ford T-modellt
AZ 1914-es, felújított autót egy internetes portálon árulja szegedi tulajdonosa. Tovább olvasom