Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Brutális leszámolás a dorozsmai emberölés

A focipálya mellett megtalált férfin csak egy cipő volt. Elvágták a torkát és szíven szúrták. Az áldozat azonosításához és a helyszíneléshez a rendőrség Budapestről a legmodernebb technikát hozta.
Egy, a környéken lakó férfi szerint hirtelen felindulásból történhetett a gyilkosság, mert ha valaki el akar rejteni egy holttestet, azt nem a pálya mellett teszi meg.

A véres gyilkosság további részletei a holnapi Délmagyarországban!

Korábban

Szerda 9 óra után két szakasznyi, mintegy 50 fő tanulót vezényeltek ki a szegedi rendészeti szakközépiskolából a gyilkosság helyszínére a bizonyítékok felkutatására. A helyszínelés még mindig tart, rögzítik a nyomokat. Az elhunyt egy 37 éves budapesti lakos.

Szegeden van a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézet helyszínelő busza is. A jármű - a rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint - zárt internet kapcsolattal rendelkezik, ami lehetővé teszi a bűncselekmények helyszínén rögzített ujj- és tenyérnyom azonnali továbbítását is, így az igazságügyi szakértő néhány perc alatt képes ellenőrizni, hogy szerepel-e az adatbázisban.

Emberölés a focipályánál: meztelen volt a szíven szúrt áldozat - GALÉRIA

A férfi holtteste legalább 2 napja lehet a focipálya mellett. A férfit hason fekve, teljesen meztelenül találták meg, csak a cipője volt rajta. Brutálisan végeztek vele: elvágták a torkát és volt egy döfésnyom a szívtájékán is.

Korábban:

Egy férfi holttestét találták meg kedden 19 óra 30 perckor Szeged-Kiskundorozsmán egy sportpálya meletti füves területen. Emberölés bűntette miatt nyomoz a rendőrség.

A helyszíni szemle adatai alapján a férfit megölték. Az áldozatot azonosították, de a nyomozás érdekeire tekintettel részleteket egyelőre nem közöl a rendőrség.

Megtudtuk, hogy kedden este edzést tartottak a dorozsmai focipályán, amikor a labdát az egyik játékos kirúgta a pályáról. Amikor utánament, akkor találta meg a holttestet. A csapat edzője hívta a rendőröket. Sok rendőr érkezett a hekyszínre, késő este a fővárosból is jöttek, reggelig tartott a helyszínelés.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntette miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kövér Lászlót javasolja a szakbizottság a bábszínház élére

A testület tagjai közül 6 szavazatot, ellenfele, Balog József, a MASZK Egyesület vezetője 1 voksot kapott. Tovább olvasom