Délmagyar logó

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -4°C | 4°C Még több cikk.

Budai Gyula a Sukoró-ügyről

Hódmezővásárhely - Fordulópont lehet a Sukoró-ügyben Tátrai Miklósnak, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. előzetes letartóztatásban lévő volt vezérigazgatójának tanúkénti meghallgatása – jelentette ki Budai Gyula, aki tegnap Vásárhelyen járt.
Az elszámoltatásért felelős kormánybiztos a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének évértékelő elnökségi és választmányi ülésén vett részt. Tátrai Miklóst a sukorói King’s City telekcsere-szerződésének semmissé nyilvánításáért indított polgári perben tanúként hallgatják meg, így a valóságot kell elmondania – hangsúlyozta a politikus. Hozzátette: iratok bizonyítják, hogy egy két és fél évvel ezelőtti egyeztetésen, amikor Gyurcsány Ferenctalálkozott a befektetőkkel, leosztották a feladatokat, és Tátrai Miklósnak az volt a dolga, hogy egy hónapon belül bonyolítsa le az ingatlancserét.

– Az elszámoltatás folytatódik – jelentette ki a kormánybiztos. A Hajógyári-szigetre tervezett Álomsziget-beruházást, a Club Aliga és a moszkvai külkereskedelmi képviselet ingatlanának értékesítését, illetve a sanghaji világkiállítás magyar pavilonjának ügyét említette.

Olvasóink írták

 • 6. macs 2010. december 18. 20:42
  „Én csak arra lennék kíváncsi, mikor fogják bejelenteni azt legalább 1000 főt foglalkoztató beruházás megkezdését, melyet Demján úr fog finanszirozni és Metropolisnak fognak nevezni.”
 • 5. történész 2010. december 18. 17:33
  „Érdekes,hogy elsimították a haverok a kis csínyt, hogy bánya telkek cseréltek gazdát konyha szekrényért ?? Na majd az új 4 év múlva hivatalba lépő leszámoló biztos majd előveszi...ugye urak visszamenőlegesen titeket is el lehet számoltatni, ha hoztok olyan törvényt,hogy nem hát majd gyorsan megváltoztatjuk..Mert ugye az má biztos új mutyikról nincs porolás ma ...és ha ez valós ??? Jó volna már mondani valamit mert így én nem tudom mit higgyek.

  http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=337933
  Idézet::Furcsa ingatlanügybe keveredett Budai Gyula

  Kellemetlen perceket szerezhet a Legfőbb Ügyészség (LÜ) Budai Gyula miniszterelnöki megbízottnak, ha "leporolják" a ma a termőföld-értékesítések felderítését végző politikus hét évvel ezelőtti ingatlanügyét. A HVG szerint az okirat-hamisítással és egy halott ember "feltámasztásával" tarkított föld adás-vételben Budai ügyvédként vett részt.
  A hét évvel ezelőtti történet nemcsak azért érdekes, mert Varsányi Lajos 1,5 hektáros Pest megyei földjét mindössze egy 57 ezer forint értékű herendi étkészletért cserélte el Csákné Baráth Zsuzsannával, hanem azért is, mert a szerződés megkötése után alig több, mint egy hónappal elhunyt Varsányi évekkel később személyesen írt alá az adásvétel kapcsán újabb hivatalos papírokat. A HVG szerint újabb adásvételi szerződést azért kellett kötni, mert az első formai okokból nem volt megfelelő, így a földhivatal nem jegyezte be a tulajdonosváltást, amire Budai ügyvédbojtárja, Kovács Róbert csak 2005 elején jött rá.”
 • 4. becsei.sandor 2010. december 18. 16:23
  „Mindig nagy tisztelettel olvasom Délép Kelemen,nem annyira diszkrét zsidózását. Vajon,hogy
  fizetik őt az Izraeliek ? Egy komment hány sekel,vagy az se kell ? Önállóan ennyire okos egy
  betondöngölő ? Esetleg a Telavivban leírt szöveget másolja be ? Senki ne mondja,hogy ez a lát-
  szólagos antiszemitizmus,nem egy szemita összeesküvés része. Úgy tesznek mintha támadná
  őket valaki,miközben ők korbácsolják önmagukat,azután erre hivatkozva elszedik a szillérik
  kisnyugdíját,nagymagyarországát,mind az összes (64) vármegyéjét,de még az árvalányhajat
  is lelopják árva lányaik fejéről. Tudom én,így megy ez már többszáz éve.”
 • 3. szilléri 2010. december 18. 12:17
  „Köztudottan talpig becsületes minden zsidó befektető !

  ,,Simon Peresz egy Tel-Avivi gazdasági fórumon kijelentette, hogy Izrael gazdasági mutatói kitűnőek, s az izraeliek az egész világon befektetnek, fölvásárolják például Lengyelországot és Magyarországot. A zsidó állam elnöke végre kimondta azt, amit mi már régen tudunk: Magyarország területén új honfoglalás folyik."

  Bocs ! Sabat van !
  Abból élünk, hogy ma nem dolgozunk ! Klasszikus zsidó mondás !”
 • 2. zoltanszabo 2010. december 18. 10:51
  „Félek ebből se lessz semmi. Olyan nagy nevek szerepelnek itt,olyan sztár ügyvédekkel elszámoltatás NEM lessz.
  Gondolom , felvették e kenőpénzt előre, mentelmi jog, egyébb kiskapu-- Budai elhúzhat a p..ba.”
 • 1. becsei.sandor 2010. december 18. 09:40
  „Nem lessz ebből nagy baj drága ügyvéd úr ? Az igentisztelt bíróság nem a Magyar Nemzetet és nem
  Önt értesítette először,hogy megszüntette Tátrai előzetes letartóztatását. Mi lessz az ön hazudo-
  zásaival,hangulatkeltésével ? Megveszi Sukorót egy Herendi készletért,egy 10-éve halott tulajdonos-
  tól ? Látott e már önmagánál nyomorultabb ügyvédet,ügyvéd úr ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Esik a hó! Miért nem takarítják azonnal?

Már fél órája havazik, mégsem látni hókotrót. Mikor kellene elindulniuk? Tényleg a polgármester házánál kezdenek? Tovább olvasom