Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Bűdi Lászlóné vásárolt a dédunokájának is

Bűdi Lászlóné vásárolt a dédunokájának is
Szeged, Hódmezővásárhely - Unokájával állította össze a bevásárlólistát hódmezővásárhelyi olvasónk, Bűdi Lászlóné, aki a Délmagyarország Telekosár játékának ötödik nyertese. Az újszegedi Príma Nova üzletbe férjével érkezett, hogy levásárolják a 25 ezer forintot.
– Ritkán járok vásárolni, mert nagyon fáj a lábam, két bottal járok. A listát az unokámmal írtuk össze, mindig együtt sütünk és főzünk – mesélte a vásárhelyi nyugdíjas, Bűdi Lászlóné Ildikó.

Az asszony a Délmagyarország Telekosár játékának ötödik nyertese. Rajta kívül még 25 olvasók töltheti meg kosarát a Príma Novában. Férjével már 46 éve házasok, az üzletbe is együtt érkeztek, ő pakolta tele a bevásárlókocsit például kávéval, étolajjal, liszttel és rizzsel. Három gyermekük, öt unokájuk és egy pici dédunokájuk van.

– Nemcsak a süteményekhez és az ételekhez vásárolunk, amiket a hatalmas családnak készítek az egyik unokámmal, hanem a dédunokánknak is. Nagy öröm a kisgyerek a családban. Viszünk neki bébivizet, pelenkát és törlőkendőt is – mondta mosolyogva az asszony, miközben pelenkát válogattak a család legkisebb tagjának.
 
Bűdi Lászlóné vásárolt a dédunokájának is. Fotó: Kuklis István (galéria)
Hozzátette: pénzt is hoztak magukkal, hiszen nem gyakran mennek ekkora bevásárlásra, így most nem szeretnének kihagyni semmit. – Mosószerre, öblítőre, étkezési keményítőre, sóra, borsra is szükségünk van, de nem szabad elfeledkeznünk a cicánkról, Picikéről sem. Neki is vinnünk kell macskaeledelt – mondta Bűdi Lászlóné, aki nyugdíjazása előtt a vásárhelyi porcelángyárban volt konyhalány.

A házaspár alaposan telepakolta a bevásárlókocsit. Volt benne például WC-papír, kávé, só, cukor, liszt, rizs, étolaj, pelenka, törlőkendő, vaj, citromlé és mustár is. – A férjem nagyon szereti a grapefruitot, így azt is vettük. Reggelente mindig megeszik egyet – mosolygott az asszony.

A pénztárnál végül 34 ezer 264 forintot fizettek. Mindent hazavittek, amire szükségük volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Titok, mi épül a Madách utcában

Titok, mi épül a Madách utcában
Hamarosan eldől, mit építenek a közeljövőben a Bocskai és a Madách utca sarkán lévő telekre, erről lapunk szerezhet legelőször tudomást. Tovább olvasom