Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Szeged - delmagyar.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Szeged hírei > Búvárkaland a Napfényfürdőben

Búvárkaland a Napfényfürdőben

Szeged - A szegedi Manta búvárklub tagjainak segítségével ismerkedtek meg a víz alatti világgal a Wesley János iskola tanulói tegnap a szegedi SZUE-ben.

Munkatársunktól - Délmagyarország napilap - 2013.04.15. 08:19
Megosztás: Facebook Twitter E-mail
A szegedi Napfényfürdő Aquapolis SZUE részének nagymedencéjében búvárkodtak tegnap a Wesley János Általános Iskola különböző betegségekkel küzdő diákjai. Igazi bátorságpróba volt számukra a merülés. A búvárkodást rövid elméleti oktatás előzte meg. A tíz diákot a szegedi Manta búvárklub tagjai segítették a merülésben. A tanulók egy iskolai rendezvény tombolaversenyén nyerték a lehetőséget a búvárkodásra. A mantásokon kívül a Napfényfürdő igazgatója, Szabó Mihály tette lehetővé a nyeremény beváltását.

Búvárkaland a Napfényfürdőben. Fotó: Karnok Csaba (galéria)

– Még sose merültem, de nagyon élveztem! A palack a szárazföldön kicsit nehéz volt, de a vízben ezt már nem éreztem. Úgy 10-15 percig lehettem a víz alatt: végigúsztam a medencét, majd különböző játékokat kellett a víz alatt megkeresni – mondta élményekkel telve a 14 éves János Norbert. A többség teljesítette a távot, csak egy lánynál bizonyult erősebbnek a félelem a kíváncsiságnál. Miklós Márton a merülés után vígan fickándozott a meleg vizes medencében. – Én két éve is merültem, így már volt tapasztalatom. Jól ment a merülés, és jobban is láttam mindent. Két éve még sátor alatt teljesítettem a távot. Most a szabad ég alatt, a nap mindent szépen bevilágított – magyarázta lelkesen a fiú.
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

HIRDETÉS

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...