Délmagyar logó

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 0°C | 8°C Még több cikk.

Cigizni indult, nyomtalanul eltűnt

Szeged - Látogatóba jött édesanyjához, majd vasárnap este nyom nélkül eltűnt a 29 éves Hannauer Gábor. Édesanyja aggódik, ugyanis fia kimerült és zaklatott, orvosi segítségre szorul.

– A rendőrök azt mondták, bejelentést kaptak, hogy kedden Mártélynál látták a fiamat. Keresték a helyszínen, de nem találták. Aggódunk, orvosi segítségre lenne szüksége – mondta lapunknak a vasárnap este eltűnt Hannauer Gábor édesanyja. Hannauerné Szabó Anna az utolsó együtt töltött órákról elmesélte, a Budapesten hajótervező mérnökként dolgozó fia az elmúlt időszakban kimerült, ezért is jött Szegedre.

– Amikor megérkezett Pestről, már láttam a szemében, hogy baj van. A szombatot a barátnőjével együtt hármasban töltöttük, vasárnap az eső miatt itthon maradtunk. Szétszórt, zaklatott és kimerült volt. 10 percenként járt ki az udvarra dohányozni, az ablakból figyeltem, mit csinál. Már lefekvéshez készülődtünk, amikor azt mondta: újra rágyújtana. Lekísértem az emeletről, megvártam, hogy felvegye a cipőjét és a kabátját, majd visszamentem a nappaliba. Negyed órával később már hiába néztem ki az ablakon, sehol sem láttam Gábort – folytatta a megtört édesanya. Miközben Gáborról beszélgettünk, Hannauerné Szabó Anna percenként az ablakhoz lépett, hátha megjön a fia. – Nem működik a csengő. Szinte folyamatosan az utcát figyelem, hátha megjön – mondta. Elmesélte, hétfő hajnali 2 óráig keresték Gábort, átkutatták a Holt-Maros partját, a környező utcákat, végül a rendőrséghez fordultak.
 

Gábor fotója édesanyja kezében. Aggódnak a kimerült férfi miatt. a szerző felvétele
Gábor fotója édesanyja kezében. Aggódnak a kimerült férfi miatt. a szerző felvétele


Megírtuk, a 29 éves Hannauer Gábor vasárnap este 11 órakor újszegedi otthonából ismeretlen helyre távozott, a rendőrség is keresi. – Cselgáncsozik, nagyon intelligens fiú. Lehet olyan ismerőse, aki nem tudja, mi gyötri, így a tünetekre sem figyelhettek fel – mondta az édesanya. Hozzátette, nagyon aggódik, ugyanis elképzelhető, hogy fia külterületeken bolyong, ami a vadászszezon közepén életveszélyes. – Értesítettük a polgárőrséget és a vadásztársaságokat is. Fotókat is sokszorosítottunk, hátha valaki felismeri. Mivel mindent itthon hagyott, félek, hogy éhezik, szomjazik. Azért fordulunk a nyilvánossághoz, hogy segítsenek. Gábor nem egy csavargó, lázadó fiatal, hanem egy értelmes férfi, aki most segítségre szorul – mondta búcsúzóul Hannauerné Szabó Anna.

Aki látta, a rendőrséget hívja

A körülbelül 170 centiméter magas, normál testalkatú, jó fizikumú, világosbarna rövid hajú, kék szemű férfi rövidre nyírt körszakállat visel. Tetoválása nincs. Eltűnésekor sötétkék pamut poliészter joggingot, hosszú ujjú piros pólót, fekete bélelt pamutos farmer jellegű dzsekit és szürke sportcipőt viselt, amelynek oldalán fehér csík található. A Szegedi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik Hannauer Gábor tartózkodási helyéről, vagy látta a férfit, hívja az ingyenes 112-es segélyhívószámot.

 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fejtágító kezdőknek és haladóknak

Egyesek fontos képzésnek, csapatépítő alkalomnak, mások komolytalannak tartják a minisztérium előírását, hogy minden önkormányzati képviselőnek kötelező az egynapos fejtágító. Tovább olvasom