Délmagyar logó

2016. 12. 04. vasárnap - Borbála, Barbara -5°C | 4°C

Csajok csatája: Algyő az újabb állomás

Túl van az első két elővetélkedőjén a Csajok Csatája, amelyet még újabb három selejtező követ. A viadal döntőjét a szegedi SZIN-en rendezik majd meg.
A Csajok Csatájában 18 év feletti hölgyekből álló, kétfős csapatok mérik össze erejüket, kitartásukat és ügyességüket Szeged környéki fürdőhelyeken. A sorozat Szegeden, a Napfényfürdő Aquapolisban startolt, majd az ásotthalmi Homokháti Strandon adott otthont a második állomásnak. A csapatok egy perc és nyersz típusú ügyességi feladatokban, valamint vízi ügyességi versenyben mérték össze erejüket. 

Csajok csatája: Algyő az újabb állomás - GALÉRIA

Szegeden az egész napos versengés után a Mérce nevű csapat (Bajzak Edina és Nyilas Krisztina), míg Ásotthalmona Gíí Girls Crew-s lányok (Molnár Evelin és Gracula Szilvia) teljesítettek a legjobban, így ők már biztosan ott lesznek a Csajok Csatája fináléjában, amely a Szegedi Ifjúsági Napok egyik attrakciója lesz.

A döntő előtt a versenysorozatnak még három állomása lesz, a szervezők várják a versenyezni vágyó, 18 életévüket betöltött hölgyekből álló kétfős csapatokat. Jelentkezni kizárólag oline lehet a www.csajokcsataja.hu weboldalon keresztül! Helyszíni nevezésre nincs lehetőség!

Csajok csatája: Algyő az újabb állomás - GALÉRIA

A helyszínek:
Augusztus 3.: Algyő, Borbála Fürdő
Augusztus 10.: Ásotthalom, Homokháti Strand
Augusztus 11.: Bordány, Bordányi Szabadidő Park

A jó hangulaton és a felhőtlen szórakozáson kívül, a versenyzők számos értékes ajándékkal gazdagodnak, ha jól teljesítenek. Az elő-vetélkedők során minden győztes csapat - a továbbjutáson túl - éves fürdőbelépőket, SZIN bérleteket, oklevelet és egy trófeát nyer.

A Csajok Csatája döntőjében tovább emelve a tétet, a győztes csapat egy hosszúhétvégét nyer Gyopárosfürdőre és más értékes nyereménnyel is gazdagodik.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törött üvegek közé dobták a kiscicákat

Élő kiscicákat dobtak a törött üvegek közé Újszegeden az Erdélyi téri szelektív hulladékgyűjtőbe. Az egyik elvérzett - a többinek szoptatós dajka macskára lenne szükségük. Tovább olvasom