Délmagyar logó

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 1°C | 5°C Még több cikk.

Csalók és tolvajok a legfrissebb bűnözői Top 10-ben

Az elmúlt években fegyveres rabló, drogterjesztő, csaló, magyar és külföldi állampolgár, fiatal, középkorú és idős bűnöző is felkerült a Csongrád megyei legkeresettebb bűnözők toplistájára. Egy részükre a rendőrök olvasóink segítségével már lecsaptak. A legfrissebb „tablón" vannak régi ismerősök, de ugyanannyian először kerültek be a „felső" tízbe.
Annus Dezső Attilát a Szegedi Rendőrkapitányság körözi. Az okirat-hamisítással gyanúsított 37 éves szegedi férfi ellen azonban nemcsak a rendőrség, hanem a bíróság is kiadott elfogatóparancsot, ugyanis jogerősen elítélték, de nem vonult be a börtönbe.

Berec Istvánt többek között a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, a nyomozók csalással gyanúsítják. A 33 éves férfit az Érdi Rendőrkapitányság sikkasztás és hitelsértés, a Budapesti VI. Kerületi Rendőrkapitányság pedig gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt szeretné mielőbb kézre keríteni.

A legkeresetebb bűnözők
Csalás, lopás és hamis vád miatt keresi a rendőrség Búza Jánost. A 42 éves tiszaszigeti férfit nemcsak a szegedi, hanem más rendőrkapitányságok is szeretnék mielőbb elfogni.

Kakuszi Ferencet hat rendőrkapitányság körözi. A 39 esztendős férfit többek között azzal gyanúsítják, hogy Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefont lopott.

Lakatos Józsefet „csak" négy kapitányság keresi, köztük a Csongrádi Rendőrkapitányság. Már „törzsvendég" toplistán. A 29 éves szegedi férfit lopással, sikkasztással és csalással gyanúsítják. A szegedi bíróság is elfogatóparancsot adott ki ellen.

Lukács Krisztiánt a Szegedi Rendőrkapitányság és a Budapesti XIX. Kerületi Rendőrkapitányság is keresi. A 26 éves férfi ellen közokirat-hamisítás és csalás miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával jogos vagy jogosnak vélt tartozása miatt megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

Szabó Szabolcsot a Szegedi Rendőrkapitányság körözi csődbűntett miatt. A férfit csalással és sikkasztással is gyanúsítják, ráadásul jogerős ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.
Tapasztó Szabolcsot lopás miatt keresi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 29 esztendős férfire a szegedin kívül még öt különböző kapitányság vadászik, lopással és csalással gyanúsítják.

A 43 éves Tóth Józsefet a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, csalással és hitelsértéssel gyanúsítják, valamint őt is keresteti a bíróság, mivel egy korábbi ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.
(Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Régi helyén a Tas-dombormű

Befejezték a januárban ellopott, majd néhány nap múlva megkerült pusztaszeri Tas-dombormű… Tovább olvasom