Délmagyar logó

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 9°C | 25°C Még több cikk.

Cserbenhagyó nőt keres a rendőrség

Sándorfalva felől érkezett a nő kisteherautóval a Csongrádi sugárúti körforgalomba – elesett a fékezésre kényszerített motoros
Az eddigi információk szerint június 17-én 14 óra körüli időben egy férfi segédmotor-kerékpárjával haladt Szegeden a Hont Ferenc utca felől a Csongrádi sugárút felé. Miután a körforgalomba behajatott, egy ismeretlen személy érkezett kisteherautójával Sándorfalva felől és oly módon érkezet be a körforgalomba, hogy – a jelzőtábla ellenére - nem adott elsőbbséget a motorosnak, aki fékezett és elesett. A baleset során ütközés, valamint személyi sérülés nem történt, de a gépkocsit vezető ismeretlen nő a történtek után megállás nélkül továbbhajtott.

A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik a balesettel vagy gépkocsit vezető ismeretlen nővel kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek.

Jelentkezni személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Szeged, Párizsi krt. 16-22.) vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, illetve hivatali munkaidőben a 06-62-562-400-es telefon 18-79-es vagy 14-37-as melléken lehet.

Olvasóink írták

 • 15. HAJDÚKFOKOSA 2013. szeptember 06. 20:55
  „azt a nöt agyonverik a rendörök ha az izsáki banda fogja el annak a nönek vége, most már igy lesz )))”
 • 14. Marci1 2013. szeptember 05. 19:51
  „kedves info hozzászóló!
  Június 17-én, hétfőn, délután jött Sándorfalva felöl a keresett kisteherautó. Szerintem nincs is ilyenkor a Mars téren piac!”
 • 13. 140 2013. szeptember 05. 17:38
  „zsozso64, Mi van???? Mit nem értesz? A motoros jött Makkosháza felől, már bent volt a körforgalomban, mikor Sándorfalva felől eléhajtott a női hölgy, aki bacott balra nézni, mert minek? A motoros meg elesett. Számtalan ember nem tud közlekedni a körforgalomban. Sokan pl. nem indexelnek, amikor kihajtanak, ezért a gyalogosok csak ugrálnak a zebrán (pl. Dugonics tér).”
 • 12. zsozso64 2013. szeptember 05. 12:03
  „Ha egy kicsit végig gondolom, mi is (nem)történt, valóban nagy eséllyel indulhatott meg a tanú felkutatás!
  Ha nem történt ütközés, nem volt személyi sérülés, akkor a dologban mi volt a baleset??? Vajon észre vehette-e az a száguldozó gazdálkodó "ciklon", hogy egyáltalán "vele történt valami"??? És ha nem is tudott az esetről? és ha nem történt semmi, kit hagyott cserben?? Abban a körforgalomban amelynek az átmérője alig haladja meg egy átlagos kereszteződés szélességét, nehéz eldönteni ki is halad a "körforgalmon belül". Főleg akkor, ha a motoros is "éppen akkor érkezett" mint az autós! A cikkben is úgy fogalmazott: "miután a körforgalomba behajtott"? Mennyivel előtte? Nem- e lehet hogy nagyon kicsit előtte, vagy talán egyszerre, vagy csak épp túl gyorsan haladt ahhoz, hogy észre vegye, és Őt is észre vehessék??? Ha nem történt személyi sérülés, hogy kerültek oda a rendőrök, és mennyi idő után? Ha mostanra értek oda, érthető a tanúfelkutatás elhúzódása! Sokkal korábban nem érkezhettek, mert mikor anno én kértem egyszer helyszíni intézkedést, személygépkocsi-személygépkocsi ütközése alkalmával, sem személyi sérülés, sem kiemelten magas anyagi kár, sem forgalmi akadályképzés nem történt...közel 4 óra volt a megjelenés időpontja. (külföldi "partner" miatt kellett intézkedést kérni)! Szóval ha nincs nagy baj, a rendőrök sem száguldanak a helyszínre! Megfelelő módon tudják az eset súlyát mérlegelni, és aszerint sorolják be az eseményeket! (Legalábbis ezt remélem) Persze nem akarom én az ismeretlen autós esetleges felelősségét elvitatni, és a motorosnak is lehet igaza! Sajnos az esetet nem láttam, mint ahogy a tanúfelkutatás megindításából vélelmezem, senki más sem... (egyikünk sem)! A hozzászólások pedig csak azt mutatják, van tapasztalati élmény bőven az autósok - motorosokkal szembeni figyelmetlenségéről, és a motorosok, kerékpárosok - autókkal szembeni "agresszivitásáról" is! A cikk megjelenése pedig nagyon jó alkalom arra, hogy ismét végig gondoljuk a saját közlekedési magatartásunk, és még időben változtassunk rajta, ha változtatásra van szükség! Az általános közlekedési morál ugyanis csak ettől fog változni! ...remélem-megérem !!!”
 • 11. z25z 2013. szeptember 05. 11:19
  „En a Petofi sgt.-Tisza L.-nal levo korforgalomnal jartam igy. Javaban bent voltam a korforgalomban es egy autos a jobb valla felett hatra nezve azt nezte jon-e villamos mogotte es szepen bejott elem, belemartam a fekbe, 170 kg-os motor beteritett. Eszre sem vette hogy elestem miatta, mert en betakarva fekudtem, o meg azt latta balrol nincs senki, szabad az ut es szepen elhajtott. Na most barmelyik keresztezodesbe-korforgalomba megy az ember nem nezi, hogy a bejovo az milyen tipus, rendszam stb. Nekem is csak annyi maradt meg, hogy egy szurke szemelyauto...Egy tukor es egy kuplungkar minusz :-(”
 • 10. Ebgondolat 2013. szeptember 05. 09:17
  „Tényleg majd´ három hónappal az eset után kell tanúkutatást végezni? Aki látott is valamit, mára biztos elfelejtette.”
 • 9. nátha 2013. szeptember 04. 22:56
  „Akkor most kisteher, vagy személyautó?!”
 • 8. vári 2013. szeptember 04. 22:15
  „haresz
  Látom, most se bírod ki...”
 • 7. info 2013. szeptember 04. 21:31
  „Legtöbb piacra járó ilyesmi autóval jár......talán a Mars téri piac parkolóját kellene megnézni egy szombati napon.”
 • 6. Vazeratti 2013. szeptember 04. 20:32
  „#5, sajnos a pénz beszél: aki melletted megy tanúskodni, akkor megtéríted a szabadnapot, amit kivesz ez miatt + az útiköltségét? Sajnos többen tapasztalják még többen hallják, hogy ez így megy erre felé...”
 • 5. rókus1 2013. szeptember 04. 18:59
  „..tényleg nem olyan a cikk ,amiből nagyon sok infót ki lehetne hámozni a kisteherautósról.....így segítséget kérni????..
  nem csak ciki ,de felháborító is!! !!! sztem ember nincs aki így segíteni tudna.....de adja Isten ,hogy legyen mégis!
  megjegyzem...én is motoros vagyok ,hasonló esetem volt nekem is ...az autós lassitott amikor látta ,hogy miatta elestem, aztán amikor látta ,hogy feltápászkodok ... dúrr! gázt adott és elhajtott....látták sokan ,de hiába kértem ,hogy maradjon vki ott amíg rendőrt hívok....senki nem vállalta...persze a frsz sem lett meg...a moci javítása ,a sebeim nyalogatása maradt az én saram.....ezzel csak azt akarom ilusztrálni,hogy általános "lezűllés" van ezen a fajta segítési szinten is a tapasztalatom szerint.”
 • 4. haresz 2013. szeptember 04. 17:21
  „Már megint a nő vezetők. Biztos ez is piálva ült a volán mögé.”
 • 3. info 2013. szeptember 04. 16:19
  „Azt azért legalább kellett volna írni milyen színű autó volt? PL. Volkswagen transporter vajszínű? vagy milyen lehetett? A rendszámból talán egy betű? vagy egy szám? talán .....”
 • 2. exdeus 2013. szeptember 04. 16:08
  „És egy t-vel érkezett.”
 • 1. jozkó 2013. szeptember 04. 15:08
  „Lassan két és fél hónapja...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olcsóbb lesz a hús az alacsonyabb áfával

Januártól 10 százalék körüli lehet a hústermékek áfája a jelenlegi 27 százalék helyett: ez… Tovább olvasom