Délmagyar logó

2017. 11. 22. szerda - Cecília 5°C | 13°C Még több cikk.

Csiki-csuki a Bakayn

Jó helyismeretre van szükség a Bakay Nándor utca környékén: három napra felszabadították az építők a Bakay Nándor nagy részét, tegnap visszazárták. Csatornáznak a Cserzy Mihály utcában, aszfaltozzák a Teréz utcát. A körforgalomig megközelíthető a Mura, a Kismartoni, a Ruszti és a Rohonci utca.
Akik erre szoktak közlekedni, nagyon várják, hogy készen legyenek az építők Fotó: Karnok Csaba
Felszabadult a hét végére a szegedi Bakay Nándor utca a Vasas Szent Péter utcáig. Tegnap az útépítők ismét lezárták a Bakay Nándort a Boros József utcáig. Újra zsákutca tehát a Fűrész, a Pozsonyi és a Huszár utca. Az utca ideiglenes burkolatát felnyitják, és a gázszolgáltató munkásai is munkához látnak. Két hét múlva, a választási hétvégére újra felszabadul az utca, aztán megint lezárják. Közben a csatornázók a Teréz utcáig haladnak a munkálatokkal nagyjából egy hónap alatt.

A körforgalomig megközelíthető a Mura, a Kismartoni, a Ruszti és a Rohonci utca. Új aszfaltszőnyeg nyár végére készül.

A Pozsonyi utcát csatornázzák a Cserzy Mihály utca sarkától, és a saroktól ugyancsak járhatatlan a Cserzy Mihály utca Mars tér felé vezető része. Az autósok egy sávon közlekednek egy hónapig, mert a csatornázók cserélik a vezetéket az út alatt, és bélelik a Csillag börtönt a bútorgyárral összekötő alagutat.

Az útépítők is megszállták a környéket; felmarták a burkolatot, aszfaltozzák a Kossuth Lajos sugárúttól a Teréz utcát a Pulz utcáig, és a Pulz utcát a Vasas Szent Péterig. Elterelték a forgalmat.

Tegnap dél körül ráadásul egy autóbusz elromlott a Vásárhelyi Pál utcai körfogalomban. A buszok, teherautók, gépkocsik pillanatok alatt bedugultak az Izabella hídig. Jó néhány percre megbénult a forgalom.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Siket Judit: Nem történt csalás

Nincs arra konkrét adat, hogy a megyében választási csalás történt volna. A választási… Tovább olvasom