Délmagyar logó

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -4°C | 4°C Még több cikk.

Csipeszcsibe, filcállatkák és hagyományos tojásfestés: húsvéti játszóház a Móra-múzeumban

Szeged - Az idei húsvéti szezon sem telhet el játszóház nélkül a Móra-múzeumban: most szombaton ismét megnyílnak a kézműves termek kapui.
Idén is húsvéti játszóházzal várja a kicsiket a Móra Ferenc Múzeum: április 12-én, szombaton 10-13 óra között tojást festhetnek, valamint csipeszcsibét és filcállatkákat is készíthetnek az apróságok. Amíg a gyerekek kézműveskednek, a szülőket a Kass Galéria frissen megnyílt egyiptomi sírkamrájában várják ajándék tárlatvezetéssel.

Fotó: Móra Ferenc Múzeum
Fotó: Móra Ferenc Múzeum

Az idei húsvéti szezon sem telhet el játszóház nélkül a Móra-múzeumban: most szombaton ismét megnyílnak a kézműves termek kapui. A gyerekek hagyományos módon, írókával díszíthetnek tojást, emellett filcből állatokat készíthetnek, csipeszcsibét és papírjácintot is alkothatnak délelőtt 10 és délután 1 óra között.

A felnőttek sem maradnak program nélkül szombaton: 11 órakor A fáraók Egyiptoma című kiállítás első helyszínén, a Kass Galéria sírkamrájában tartanak ingyenes tárlatvezetést. Ha valaki mégis a Móra-múzeum főépületében maradna, a Móra mesebirodalma című tárlaton vehet részt ajándék vezetésen szintén 11 órakor.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghökkentő fotó: amikor a szobor vigyáz a kutyára!

A Facebookon találtuk ezt a szupercuki fotót: a Kárász utca egyik szobra fogja meg Szofi, a kutyus pórázát. Tovább olvasom