Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Csongrád megyei szépségek is versenyben a Miss Balaton címért

Három szegedi lány mellett egy vásárhelyi szépség is a legjobb 50 közé jutott a Miss Balaton szépségversenyen. Fotók!
Kopasz Leonóra, Czibolya Nikolett, Török Alexa és a hódmezővásárhelyi Benkő Regina képviseli Csongrád megyét a legszebb 50 lány között a Miss Balaton szépségversenyen, ahol a "Magyar tenger" királynőjét keresik. A győztes egy évig képviselheti a Balatont közéleti eseményeken. A győztes főnyereménye egy személyautó, továbbá egy éven keresztül havi 100 ezer forint.

Csongrád megyei szépségek is versenyben a Miss Balaton címért - GALÉRIA

Eddig száz lány volt versenyben, de a legutóbbi rostán az Iszak Esztert és Epres Pannit is foglalkoztató zsűri megfelezte a jelölteket.

A Csongrád megyei szépségek közül Nikit a delmagyar.hu online valóságshow-jából is ismerhetik olvasóink, ő nyerte meg a Szépek szépe 2011-es szériáját, két évvel később pedig a Szeged Szépe versenyt is megnyerte.

Csongrád megyei szépségek is versenyben a Miss Balaton címért - GALÉRIA

Leonóra 2012-ben nyerte meg Szépek szépe játékunkat, aki még abban az évben a Miss Alpok Adria Szeged szépségverseny első helyét is besöpörte.

Lazításra nincs idejük a lányoknak, mert hamarosan újabb izgalmak várnak rájuk: a következő élő casting tétje július 7-én a Top 32-be jutás. A 16-os döntőt augusztus 15-én rendezik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közgyűlés: Szeged tiltakozik az Ortutay-kollégium átnevezése ellen

A menekülteken/határsértőkön vesztek össze legjobban a képviselők a közgyűlésen. Tóth Péter és Botka… Tovább olvasom