Délmagyar logó

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 1°C | 8°C Még több cikk.

Csőre töltött kézifegyvert fogtak a rendőrökre a migránsok?

Magyar és szerb rendőrök vizsgálják az esetet.
A Magyar Idők szerint majdnem fegyverhasználattal járt egy incidens a Csongrád megyei magyar határszakaszon péntek kora reggel, azon a napon, amikor egyébként Röszkén az Autópálya-határátkelőhelyen találkozott Pintér Sándor magyar, és Nebojsa Stefanovic szerb belügyminiszter.

A Magyar Idők azt írja, a magyar rendőrök és katonák azt látták, hogy a határszakasz szerb oldaláról a migránsok egy nagyobb csoportjából csőre töltött kézifegyvert fognak rájuk. A határvédelmi szolgálatot teljesítő katonák erre reagálva, a rájuk vonatkozó szabályok szerint tüzelőállást vettek fel, de nem lőttek.

Megkérdeztük a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensét, aki a következőket válaszolta: Alábbi megkeresésével kapcsolatban tájékoztatjuk, hogy a magyar-szerb határon a 2016. február 19-én a reggeli órákban történteket a magyar és a szerb rendőri szervek vizsgálják.

(A borítóképünk illusztráció.)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Törvénysértő az otthoni szemétégetés

Törvénysértő az otthoni szemétégetés
Törvényt sért, aki otthon szemetet éget, Magyarországon mégis több százezren teszik ezt mindennap - sokan kényszerből. Tovább olvasom