Délmagyar logó

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 27°C Még több cikk.

Csőtörés a villamossínek alatt

Egy harminc centiméter átmérőjű cső eltört a Tisza Lajos körúton a villamossínek alatt, ezért tegnap délután buszok szállították az utasokat.
Egy 30 centiméter átmérőjű vízvezeték tört el. Fotó: Karnok Csaba
Az SZKT járművezetői tegnap délután jelezték a diszpécserközpontnak: a Tisza Lajos körút és a Dózsa György utca találkozásánál a villamossín mellett zubog a víz. A Szegedi Vízmű Rt. munkatársai megállapították: a sínek alatt keresztirányban elhelyezkedő, 300 milliméter átmérőjű vezeték tört el. Délután az említett szakaszon szünetelt a villamosforgalom, az utasokat buszok szállították. A Dózsa utcán, a Kazinczy és a Tisza Lajos körút között álló házakban a javítás idejére sem szűnt meg a vízszolgáltatás, bár előfordult, hogy a nagyon alacsony nyomás miatt az emeleti lakásokban nem jutottak vízhez a lakók. A vízmű munkatársai még este is dolgoztak a hiba elhárításán.

– Ha a munkával elkészülünk, zúzott kővel töltjük fel a sínek melletti részt – mondta Maróti Tibor, a Vízmű Rt. víz és csatornahálózati üzemvezetője. – Azt a területet, ahol a megrepedt cső miatt fel kellett bontani a burkolatot, a jövő héten aszfaltozzuk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Erzsike néni és unokája mikrosütőt vásárolt

Tele kosár játékunkban ezúttal egy domaszéki nyugdíjas előfizetőnknek kedvezett a szerencse. A… Tovább olvasom