Délmagyar logó

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 18°C | 27°C Még több cikk.

Csúcssebességre kapcsolt az EMMI!

Iszonyatos sebességgel pörög az EMMI által meghirdetett köznevelési konzultáció - derül ki a kormany.hu oldalon megjelent sajtóközleményekből.
Tegnap 9 óra 43 perckor közhírré tette az EMMI, hogy "eddig – vagyis szerda 9 óra 43 percig – a szerk.) 30 tankerületi fórumon csaknem 300 iskola képviselői vettek részt". Ma 9 óra 16 perckor újabb győzelmi jelentést tett közzé az EMMI a kormany.hu oldalon, azt írták, hogy "95 helyszínen már 1005 iskola képviselői vettek részt a köznevelési konzultáción".

Kedves pedagógus!

Ne vágja a krétát a táblához!
Ne törje ketté a vonalzót!
Ne rúgja le a földgömböt a tanári asztalról!
Ne tépje szét idegességében az irodalmi szöveggyűjteményt!
Nem érdemes felhúznia magát a híren, hiszen tudja, lehetetlen kevesebb mint 24 óra alatt 700 iskola képviselőit meghallgatni. Ha ezen a napon pihenni, aludni is hagyta az EMMI a tanárokat, akkor nem is 24, hanem – ha azt feltételezzük, hogy szerda éjjel 11-kor még, csütörtök reggel 6-kor pedig már tartott a köznevelési konzultáció – 17 óra alatt sikerült végrehajtani ezt a világon is egyedülálló teljesítményt.

A konzultáció folytatódik.

Ha így pörög az EMMI-számláló, holnap délelőtt közhírré teszik, hogy már 3000 iskola képviselői vettek részt a köznevelési konzultáción. Mert a haladvány szerint ez a szám jön.

(Kérjük, jelentkezzen az online@delmagyar.hu e-mail címen olyan pedagógus, aki részt vett már az EMMI által meghirdetett köznevelési konzultáción, és szívesen elmondaná lapunknak a tapasztalatait!)

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két emberen segítettek a rendőrök

Az egyenruhások egy ittas nőhöz hívtak segítséget, majd egy vérző fejű férfin segítettek Szegeden. Tovább olvasom