Délmagyar logó

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Csupa csipke és pillecukor

A csipke és a tüll örök klasszikusok a menyasszonyi ruhákon, soha nem mennek ki a divatból – tudtuk meg a 10. szegedi esküvői kiállításon. Az IH Rendezvényközpontban megrendezett eseményen 90 kiállító jelent meg, akik az esküvőszervezés bármely fázisában segítséget nyújtanak a szervezésben.

- Csokrot, tortát és videóst keresek – sorolta Ágh Beáta. A 30 éves szegedi menyasszony két hete tudja, hogy férjhez megy március 14-én. – Lila és vanília színű esküvőnk lesz, a ruha hófehér, csipkével – árulta el lapunknak. Megtudtuk, Beáta a kiállításon megtalálta az áhított menyasszonyi ruhát, csupa csipkével.

A lányok az egyéniségükhöz megfelelő ruhát keresnek, ez nem kérdés. A sellőfazontól a klasszikus királylányosig bármelyik költemény nyerő lehet.

- A fátyol az fátyol. Azt egyszer veheti fel egy nő az életében. És az is igaz, hogy ha egy nő, viseljen bármit, de ha fátyol van rajta, akkor menyasszony – nevetett Fehér Anikó. A békéscsabai Anikó Szalon tulajdonosa azt mondta, a csipke és a tüll sosem megy ki a divatból. Nem lehet általánosítani, a menyasszonyok mindig megtalálják a személyiségükhöz illő ruhát és kiegészítőket.

Csupa csipke és pillecukor. Fotó: Schmidt Andrea (galéria)


Pop cake, cupcake, lollipop és pillecukor – semmi nem lehet túl rózsaszín vagy túl édes egy álomesküvőn. A Sugar and Candy rendezvényszervező vállalkozás minden kis- és nagylány álmait valóra váltja cukorból. – Vannak, akik a konyakmeggyre esküsznek, mások popcornt kérnek az asztalokra. A színes és cukorkás dekoráció is egyénre szabottak – magyarázta Füle-Barta Enikő tulajdonos.

- Egyenlő arányban vettük ki a részünket a szervezésben – szögezte le Lakatos Ágnes és párja, a szegedi Gál Attila. Június 6-án lesz az esküvőjük, körülbelül az időpont előtt egy évvel kezdték el szervezni a nagy napot. – Minden megvan, csak az utolsó simítások zajlanak – magyarázták. – Mályva és pezsgő színű lesz az esküvő. A csokor pünkösdi rózsából készül – árulta el az ifjú pár. Szerintük, ha időben kezdik el a jegyesek a készülődést, akkor minden a helyére kerül az esküvő napjára.

A vintage és a minimál stílus a meghívótrend – tudtuk meg a City Press kereskedelmi vezetőjétől. Kiss-Podani Nóra azt mondta, hogy idézetet mindig a jegyespár visz, olyat, ami rájuk jellemző. A klasszikus és romantikus stílus náluk sem megy ki a divatból.

- A lánykérő gyűrűmhöz, ami szerintem gyönyörű, keresek karikagyűrűt – mutatta fehérarany ékszerét a szegedi Krizsán Viktória. A 26 éves menyasszony olyan karikagyűrűt szeretne, ami illik a jegygyűrűjéhez. Nem bánná, ha sárga arannyal, vagy a most divatos rosé színnel lenne keverve. A döntést viszont a vőlegényére bízza. Szerinte ő döntse el, mit szeretne élete hátra lévő életében a gyűrűs ujján viselni.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két halálos gázolás a ceglédi vasútvonalon

Két halálos gázolás történt a ceglédi vasútvonalon, az utasoknak 35-40 perc késésre kell… Tovább olvasom