Délmagyar logó

2018. 07. 16. hétfő - Valter 18°C | 29°C Még több cikk.

Cukiság: ingyencica a sör mellé

Cukiság: ingyencica a sör mellé
Szeged - Cicák melegednek a kályha mellett a Foka egyik kocsmájában - a három kölyök igazi családi hangulatot kölcsönöz a vendéglátóhelynek.
 – A panelból elhoztam ide a saját macskámat, hogy sétáljon egy kicsit. Az lett a vége, hogy elszökött, és csak két hét csavargás után jött vissza – mesélte Fróna Margó pultos. A nő ráadásul nem is egy macskát kapott vissza, három hete ugyanis kedvence lefialt.
Cukiság: ingyencica a sör mellé. Fotó: Török János - GALÉRIA

– Amíg nagyon kicsik voltak, természetesen nem láthatták őket a vendégek, mostanra azonban kitettem őket egy dobozban a kiszolgálótérbe. Bár akciót nem hirdettünk, hogy a sör mellé egy ingyencica is jár, nem titkolt cél, hogy gazdát találjunk nekik – mesélte Margó. Hozzátette: ha senki nem szereti meg őket a következő hetekben, természetesen hazaviszi őket, hiszen a hidegben nem hagyná kint egyiküket sem. Addig viszont lehet szeretgetni, simogatni őket – így azoknak is melegséget hoznak az életébe, akik egyébként nem szeretnének egy szőrgombócot otthonra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balatonra cserélik Zákányszéket Ráczék: elköltözik a madárkert

Balatonra cserélik Zákányszéket Ráczék: elköltözik a madárkert
Hamarosan bezár, és a Balaton melletti Kerekibe költözik a zákányszéki madárkert. A tulajdonosok sajnálják, hogy el kell hagyniuk otthonukat, de örülnek, hogy nagyobb terük lesz az állatoknak. Tovább olvasom