Délmagyar logó

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 18°C Még több cikk.

Dekoratőröket díjaztak

Szeged - Május 23-áig láthatók azok a kirakatok Szeged belvárosában, amelyek a Dekorszövetség idei versenyében indultak.
A szakmai zsűri már értékelte a 22 üzletet. A leglátványosabb kirakatot a Kárász utcai Ofotértnak készítette Jákó Mária, a legötletesebb kirakatot pedig a Képcsarnoknak rendezte be Molnárné Kovács Tünde. Az Iparkamara különdíját és az árurendezési díjat Szívós Sándorné vehette át az Amnesia kirakatáért. A Griff Collection Balogh Erika közreműködésével a legjobb árurendezés díját érdemelte ki. A legszebb portálért díjat Molnárné Lehoczki Éva nyerte el a Kígyó utcai Punchcsal. Az Eldoradóért különdíjjal jutalmazták Gyenes Theodorát.
Szép kirakatért díjat kapott az Oskola utcai Palánk borházzal Hódi Emese és a Kelemen utcai Direkt Designnal Páger Jánosné. Installációs díjat kapott Török Zsuzsa a Kölcsey utcai Corner Trade-ért – ő érdemelte ki a közönségdíjat is –, és Beke Beáta a Kárász utcai Swarovskival. Az üres üzletek kirakatában művészeti installációk születtek: A leglátványosabb kirakatot a Wagner udvarban a Hajnóczy utcai óvoda készítette Szokola Mária vezetésével.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nápolyi kórházban fekszik kómában egy szegedi diák

Egy nápolyi kórházban mesterséges kómában fekszik egy szegedi, 23 éves egyetemista. Tovább olvasom