Délmagyar logó

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 14°C | 25°C Még több cikk.

Délmagyarország hűségkártyával a Coopnál

Csongrád megye - Egy kiskereskedelmi lánc akkor sikeres, ha a vásárlók elégedettek. Erre a Coopnak nem lehet panasza, az üzletláncot naponta 1,5 millió ember választja. Még többen vásárolnak náluk, amióta a Coop Szeged Zrt. üzleteiben is használhatják előfizetőink a kedvezményekre jogosító Délmagyarország hűségkártyát.
– Mindannyiunk „jó szomszédja" vagyunk, ez kifejezi a hálózat legfontosabb ismérvét – mondta el Kovács Edit, a Coop Szeged Zrt. áruforgalmi igazgatója. – Szinte mindenütt jelen vagyunk: barátságos élelmiszerüzletekkel a falvakban, nagyobb alapterületű, korszerű áruházakkal pedig a városokban – így versenyzünk a multinacionális láncokkal a vásárlók elégedettségéért.

– Tavaly év végén csatlakoztunk a Délmagyarország hűségkártyaprogramjához a Hunor Coop Zrt. által működtetett üzletekkel együtt – tette hozzá a vezető. – Minden hónapban 2 hétvégén, csütörtöktől szombatig a hűségkártyájukat felmutató vásárlóknak kedvezünk, általában 2 termékből 25–30 százalékos árengedményt kapnak. A vevők ekkor megismerhetik a Coop márkatermékeket, s meggyőződhetnek arról, hogy ami olcsó, az minőségi termék is lehet. Üzletvezetőink visszajelzései és az eladási statisztikák szerint is keresik a kedvezményes termékeket a hűségkártyás vevők, akik – reméljük – elégedett vásárlóink az év többi napján is.

Az elégedett vevők közé tartozik régi előfizetőnk, Ábrahámné Gál Hajnalka. – Mivel mindennap a Coopnál, a Nagyáruházban vásárolok – mondta –, megörültem, hogy itt is használhatom a hűségkártyámat. Korábban nem vettem Coop márkaterméket, most viszont már figyelem az akciókat. A pénztáros is megkérdezi, van-e hűségkártyám. A márkatermékek nagyon finomak, különösen a Coop sonkát és rizst kedveltem meg.

Még több üzletben
A hűségkártyaprogramban részt vevő üzletek száma bővült. A Coop Szeged Zrt. tavaly év végén többségi tulajdonosa lett a csongrádi székhelyű Köröstorok Coop Zrt.-nek, így a Csongrádon, Csongrád-Bokroson, Csanyteleken, Tömörkényen, Felgyőn lakók is igénybe tudják venni a kedvezményeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jön a bölcsődei gondozási díj

Bevezetik Szegeden is a bölcsődei gondozási díjat. Áprilistól 8900 helyett 11 ezer 100 forintot kell fizetni havonta, de lehet kedvezményt kérni. Tovább olvasom