Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Délután leáll a 4-es az Anna-kút és Kecskés között

Szeged – Pályamérési munkálatokat végez az SZKT, ezért ideiglenes forgalmi rend lesz a 4-es vonalon.
A vonalat kettévágják: Tarján és Anna-kút között folyamatosan járnak majd a villamosok, Anna-kút és Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Az utolsó villamos, amely végighalad a vonalon Tarjánból 12.00 órakor, Kecskés végállomásról 12.28 órakor indul. A pótlóbuszok a villamosmegállókhoz közli buszmegállókban meg.

A munkálatok előreláthatóan 15 óráig tartanak. Az SZKT türelmet és megértés kér utasaitól.

Olvasóink írták

 • 12. pzsolt91 2012. május 15. 13:56
  „11. varadipal hozzászólásához:
  Csak egy-két információ azoknak, akik a tényekre kíváncsiak: A 4-es vonali pótlásnak semmi köze nem volt a hozzászólásban említett 1-es, 2-es vonali üzemzavarhoz! A 4-es vonali forgalmi változással kapcsolatban az Anna-kút és Kecskés közötti MINDEN "szünetelő" megállóhelyre kihelyezésre került tájékoztató anyag az utasok számára. Aki elolvasta ezeket, azok egyébként a villamos menetrendjével egyezően közlekedő pótlóbuszokat minden további nélkül igénybe tudták venni. Sajnos ezzel egy időben, a Galamb utcánál egy szgk. a pálya szegélykövére felhajtva, fennakadt. Emiatt nem tudtak közlekedni a villamosok, csak miután az autómentő a pályáról eltávolította. A forgalomirányítás és a járművezetők higgye el, mindent meg szoktak ilyenkor tenni annak érdekében, hogy mielőbb visszaálljon a megszokott szolgáltatás. Pl. ha kell, kézi erővel arrébb rakják a szabálytalanul, közel álló járművet is. Ilyen váratlan helyzetekben, sajnos minden megállóba nem tudunk embert állítani, de azért bizonyára visszaemlékszik arra, amikor - előre tudott forgalom változásoknál - több napon keresztül esetleg segítették Önt is tájékozódni kollégáink a Széchenyi téren, az Anna-kútnál, a Centrum Áruháznál, a Rókusi krt-on, stb... Az EU-nak is köszönhetően, nemsokára a megállóhelyek zömébe utastájékoztató kijelzők kerülnek telepítésre, melyen keresztül az utasok informálása a jelenleginél hatékonyabb megoldható lesz.

  Ha csak a hangulatkeltés, és az SZKT-nál becsületesen dolgozók befeketítése volt a hozzászólás célja, akkor azt hiszem feleslegesen írtam le a fentieket. Egyet azonban nem érdemes elfelejteni. Az SZKT szolgáltató cég, és minden egyes dolgozója mindent megtesz annak érdekében, hogy a zökkenőmentes közlekedést biztosítani tudjuk.

  Egy elfogult ember, az irodai "semmihajtók" közül :)”
 • 11. varadipal 2012. május 15. 12:03
  „Óriási költséggel lehetett volna egy- egy SzKT alkalmazottat állítani az érintett megállókba, akik tájékoztatják azokat az utasokat, akik a DM-ből idejében nem értesültek az ideiglenes leállásról. Olcsóbb volt a szakadó esőben az Aradi 13-ak terén a megállóban tolongó bosszús százakon röhögni a fedett helyről, mint kizavarni az irodákból a semmihajtókat arra a kis időre. Köszönjük SzKT.Önöknek eszerint az is elég, ha megvesszük a bérletet. Itt is be kell vezetni az egyablakos rendszert, és a felelőst, aki megfeledkezett a kenyerét biztosító utasról, azon kellene kihajítani. Szíveskedjék tudomásul venni a cég, hogy nem hatóság, hanem szolgáltató.”
 • 10. feri37szeged 2012. május 14. 20:32
  „Végre az észosztók is kapnak az arcukra :)))
  Ezzel a szakasszal annak idején Dózsa Gábor az szkt nyereségéből akart kezdeni valamit ( ebből lett felújítva 320 méter a jégpálya és a pick ovija között ) , majd volt még pénz a vám térig, de az a választások után elillant, ugyan úgy mint a szegedi fejlesztésű villamos építésére szánt pénz...
  Majd mocskoskodnak, alakoskodnak, konkrét választ nem adnak!
  Hol van a 10-es trolibuszhoz az uj trolik? sehol! egy feljelentgetős miatt... már rég itt lennének! Hol vannak az szkt-arc trolira a megrendelések? sehol.. csak feljelentés. Hol van a szegedi fejlesztésű villamos ? 40%.osan leállították, pedig meg volt rá a pénz! Azt elszórták saját pártcéljukra! Ja és áll néhány merci citaró is átalakításra várva trolivá...
  Kiváncsi lennék egy nyílt napon mit láthatnék, de mostanában az sincs!!!!”
 • 9. fakandrea 2012. május 14. 17:36
  „4. Horthyszobor

  Elmondanád, hogy a nagyprojekt melyik része nem készült el?”
 • 8. macs 2012. május 14. 17:31
  „4. Horthyszobor,
  "Az a baj, hogy a nagyprojekt pénzeit ellopták és a Petőfi Sándor sugárúton katasztrófális a sínek állapota."
  Javaslom, hogy ha eddig nem tetted meg, tedd meg most, és nézd meg az http://www.ujpalyan.hu/ honlapot. Rögtön látni fogod, hogy a Petőfi Sándor sugárút nem szerepelt a felújítandó pályák között.
  Két fejlesztés volt ezen a szakaszon, a végállomási delta és a Vám téri kitérő.”
 • 7. szatyi 2012. május 14. 13:15
  „"4. Horthyszobor 2012.05.14. 11:14"
  "Az a baj, hogy a nagyprojekt pénzeit ellopták..."

  Nem kell a hamis információt hinteni! A "nagyprojektben" nem szerepelt ez a szakasz!”
 • 6. diverfrog 2012. május 14. 12:55
  „5. Kaccat 2012.05.14. 12:06

  Ez így konkrétan eszembe sem jutott volna, de rávilágítottál a miértekre. Köszönöm! :o)”
 • 5. Kaccat 2012. május 14. 12:06
  „de buták vagytok, mert a sok ember kellemetlensége ingyen van.
  Ha éjszaka, vagy vasárnap csinálnák, akkor pedig pótlékot kellene fizetni. Meg macerás is, mert nem elég, hogy a melósnak dolgoznia kell, de a fejesnek is legalább egynek készenlétben kellene állni, hogy oszthassa az észt.”
 • 4. Horthyszobor 2012. május 14. 11:14
  „Az a baj, hogy a nagyprojekt pénzeit ellopták és a Petőfi Sándor sugárúton katasztrófális a sínek állapota. Életveszélyes a Földvári utca kereszteződése, mind a villamos, mind a buszok részéről!!! Hol van a pénz???”
 • 3. klj-54 2012. május 14. 11:10
  „Angliában miért este 22.00 után teszik ugyanezt?”
 • 2. JoyceLynn_Aryan_Nation_Campbell 2012. május 14. 10:56
  „Logikus, én is hétköznap délután csinálnám.”
 • 1. orio1973 2012. május 14. 10:55
  „Azt azért szeretném megkérdezni, miért nem lehet pályát mérni, mondjuk vasárnap délután, ha már feltétlenül üzemidőben csinálják.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húszéves a Pavane táncegyüttes

Több százszor lépett már fel itthon és külföldön a Pavane táncegyüttes és a Szegedi Majorette Csoport. Tovább olvasom