Délmagyar logó

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 17°C Még több cikk.

Dérisek találkoztak - 50 éve végeztek

A még élő 18 főből 12+1 részt vett a találkozón - megnézték, hogy mi maradt és mi változott az iskolában az elmúlt 50 évben.
A Déri Miksa Gépipari Technikum 1964-ben végzett IV/A osztálya, október elején tartotta ötvenéves érettségi találkozóját. A még élő 18 főből 12+1 fő részt vett a találkozón. Dr. Bagi István, Ruzsáli József, Balla Tibor, Bakacsi Anna, Gombos Zoltán, Palotás Ilona, Peőcz Alfréd, Csizmadia Károly, Harcos Károly, Somogyi Gyula, Révész György, Ghersin Ilona, valamint a képen nem látható Vőneki Antal, ő a +1 fő.


Nagy örömünkre szolgál, hogy az élő tanáraink közül részt vett a találkozón Csöme Lajos - a képen balról a harmadik - és Sisák Géza - balról az ötödik - és telefonon üdvözölt bennünket Werner István tanár úr .

A jó hangulatú találkozó, egykori iskolánkban kezdődött, ahol megtekintettük, hogy mi maradt és mi változott az elmúlt 50 évben, majd a Kiskörössy Halászcsárdában fejeztük be ezt a kellemes napot.

Révész György öregdiák

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝Hiába döngettem nyitott kapukat, egy huncut vasat sem kapok˝

Megváltozott a jogszabály, az 55 éves, nagybeteg István reménykedett, hogy végre rokkantsági ellátáshoz juthat. Nem így lett. Tovább olvasom