Délmagyar logó

2017. 02. 25. szombat - Géza 2°C | 8°C Még több cikk.

Desszertötletek új süteményeskönyvünkből

Szeged - Közel százötven finomságot tartalmaz a Délmagyarország és a Délvilág 3. szakácskönyve, a december 15-én ügyfélszolgálati irodáinkban már személyesen is megvásárolható nagy süteményeskönyv.
A beküldött olvasói receptekből a szegedi A Cappella cukrászdában válogatták és készítették el változatosságában is unikumnak számító, fotókkal gazdagon illusztrált kiadványunkat.

Jaj, de jó a habos sütemény! – énekelte hajdan Kiss Manyi az ismert dalocskát, és aki kezébe veszi majd a Délmagyarország és a Délvilág 3. szakácskönyvét, A nagy süteményeskönyvet, önkéntelenül is dúdolhatja a közkedvelt refrént: közel százötven ínycsiklandó finomságot választott ki Gyuris László a beküldött olvasói receptekből. A szegedi A Cappella cukrászda tulajdonosa ezenkívül csapatával el is készítette, és igen hasznos cukrásztippel el is látta a lefotózott desszerteket.

Habos, csokis és gyümölcsös tortákat, lágy krémes pudingokat, különleges parfékat, hétköznapi és extra desszerteket, valamint sósakat. Van olyan finomság, ami a formájával hódít, ilyen a vonattorta, és bőségesen találunk nagyon ízletes, igazi családi receptek alapján készült darabokat, mint a paraj- és a cukkinitorta, az eperparfé, a rebarbarás csemege, a házi túrórudi, a málnás tiramisu, a fitnesz gyümölcskenyér, és olyan klasszikusokat is, mint a Rákóczi-túrós, a vargabéles, a mézes zserbó és a madártej. De találunk még bejglire, kürtőskalácsra, töltött lángosra és színes fonott kalácsra is ötletet. És még mi mindent!

Eddig már közel ötezren gondolták úgy, hogy impozáns kiadványunkkal is gazdagítják otthoni szakácskönyvkínálatukat, és megrendelték szerkesztőségünkben kötetünket. Jó hír, hogy december 15-étől ügyfélszolgálati irodáinkban már személyesen is megvásárolható fotókkal gazdagon illusztrált könyvünk.

Ráadás

A végére hagytuk a slusszpoént, ugyanis kiadványunk sütisblokkja után meglepetésként három neves étterem, a szegedi Vendéglő a Régi Hídhoz, a Roosevelt téri Halászcsárda és a domaszéki Rózsakert vendéglő séfje ajánl tizenöt-tizenöt receptet. Jó étvágyat kívánunk!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hazugságörvény – a Kaméleon Szegeden

Szeged - Goda Krisztina örül, hogy titokban maradt a Kaméleon végkifejlete, de sajnálja, hogy Kulka… Tovább olvasom