Délmagyar logó

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 28°C Még több cikk.

Díjak a szociális munkáért

Szeged - Szeged címerével ellátott aranygyűrűvel és díszoklevéllel ismerte el az önkormányzat az intézményeiben dolgozó munkatársak egyénekért, családokért, közösségekért végzett szociális munkáját a szociális munka napja (november 12.) alkalmából.
Botka László polgármestertől ilyen kitüntetést vett át csütörtökön Kissné Fazekas Ibolya, az önkormányzati bölcsődék módszertani csoportjának pedagógiai szaktanácsadója, Berki Viola, az egyesített szociális intézmények élelmezési vezetője és Baloghné Fűrész Veronika, az egyetemi klinikai központ anyatejgyűjtő állomásának vezető védőnője. Miniszteri dícséretben részesült a munkájáért, ezért önkormányzati dicséretet is kapott: Bárány Beáta, a polgármesteri hivatal szociális irodája egészségügyi és intézményfelügyelő osztályának ügyintézője, Vargáné Gémes Éva, az iroda idősellátási ügyintézője és Major Andrea, az egyesített szociális intézmények II. számú gondozási központjának vezetője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ne gyújts rá! - ma van a füstmentes világnap

Egészségügyi mérésekkel és előadásokkal várták az érdeklődőket a TIK-ben csütörtökön. A füstmentes világnapon a megelőzésre és a leszokásra hívták fel a figyelmet. Tovább olvasom