Délmagyar logó

2018. 04. 27. péntek - Zita 13°C | 21°C Még több cikk.

Díjkitűzés: 200 ezer forint a trafikrablóért!

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200 ezer forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohánybolt kirablásával kapcsolatban.
Megírtuk, egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi 2015. kedden 3 óra 35 perc körüli időben bement a szegedi Zárda utcában lévő Nemzeti Dohányboltba. Arcát egy sállal és egy napszemüveggel takarta el. Az ott dolgozó eladót egy késsel fenyegetve a bevétel átadására kényszerítette, majd elmenekült.

A Szegedi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntette miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az elkövetőről az üzlet biztonsági kamerája felvételt készített.

Díjkitűzés: 200.000 forint a nyomravezetőnek.
Díjkitűzés: 200 ezer forint a nyomravezetőnek.

Kérjük, hogy aki a bűncselekménnyel összefüggésben információval rendelkezik, hívja Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 112-es segélyhívón, illetve névtelensége megőrzése mellett tárcsázza az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számát (h-cs: 8-16, p: 8-13).

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosíthatóvá, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mélyrepülés után szenzáció

– Ilyen évzárásunk nem volt 12 éve, amióta polgármester vagyok - mondta a falu szenzációjáról Papp Sándor. Tovább olvasom