Délmagyar logó

2016. 09. 27. kedd - Adalbert 10°C | 20°C

Disznóvágáshoz vásárolt be Julianna

Fűszereket, húsokat, szalámit, sajtot, az unokáknak pudingot és joghurtot vásárolt az újszegedi Príma Nova üzletben Pölös Mihályné Julianna, a Délmagyarország Telekosár játékának 16. nyertese.
– Biztosan vásárolni fogok fűszereket a disznóvágáshoz – mondta Pölös Mihályné az újszegedi Príma Novában tegnap. Julianna lapunk Telekosár játékán nyert. A mindszenti asszony elmesélte, hamarosan két disznót vágnak le. A feldolgozás után a családban osztják szét a finomságokat, ehhez kellenek a fűszerek.

Olvasónk 25 ezer forintot költhetett el a Délmagyarország számlájára. Sajtot, bacont, marhahúst, csirkemellet vásárolt, és ajándékokra is futotta. – A Pick szalámi a pesti unokának megy, nagyon szereti – magyarázta Julianna. Hozzátette, a legkisebb unokája 8. osztályos, mindennap náluk ebédel. Neki pudingot és joghurtot is vett.
 
Élete legnagyobb nyereményét költötte el Julianna tegnap. Fotó: Kuklis István
Élete legnagyobb nyereményét költötte el Julianna tegnap. Fotó: Kuklis István


Összesen 26 ezer 655 forintot költött. – Nagyon jó kalkuláció volt – jegyezte meg a fizetés után. A mindszenti asszony több mint 40 éve előfizetője a lapnak. Azt mondja, nagyon régen nyert már, akkor fürdőbelépőket és színházjegyet kapott. – 4-5 szelvényt küldtem be. Ha az elején nem nyerek, utána rá szoktam hagyni. Most szerencsém volt, nagyon örülök neki – zárta Pölös Mihályné.

Még 14 előfizetőnket visszük el bevásárolni a Telekosár játékban, amelynek népszerűségét jól mutatja, hogy több mint 14 ezer nyereményszelvényt küldtek be olvasóink eddig. A szombati, a jövő keddi és csütörtöki újságban ismét megjelenik a szelvény, még nem késő jelentkezni a 25 ezres bevásárlást érő játékra.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusban nyit Szegeden a CBA nagybani piaca az 5-ös főút mellett

Májusban nyit Szegeden a CBA nagybani piaca az 5-ös főút mellett
A 12 ezer négyzetméteres csarnokot már bérbe adták. A termelőket márciustól várják. Tovább olvasom